Akcia 2v1

Veľká, reprezentatívna publikácia Turiec prechádzka v čase, populárno vedeckým štýlom približuje čitateľom historické súvislosti turčianskeho regiónu. Prvé praveké osídlenia v kotline začínajú utvárať dejinný kaleidoskop, pokračujúci protohistorickými sídlami, slovanskými hradiskami a vrcholiaci vznikom Uhorského štátu. Potom je možné po jednotlivých storočiach sledovať historický, politický i kultúrny vývoj Turca, ktorý je ukončený začiatkom druhej svetovej vojny. Novinka na knižnom trhu – Turiec medzi Fatrami je jedinečnou publikáciou. Vyše tristo fotografií Jána Farského a Mária Veverku zobrazuje nádheru a prírodné krásy Turca, Malej a Veľkej Fatry vo všetkých ročných obdobiach. Fotografie predstavujú malebnosť krajiny, známe scenérie i neznáme zákutia, flóru a faunu.  Slovenský i anglický text poskytuje čitateľovi základné informácie o zobrazovanom území, no upozorní ho aj na rôzne zaujímavosti, či atraktivity v Turci. The post Akcia 2v1 appeared first on P+M | Tlačiareň a Grafické štúdio, Turany.

prejsť na článok

JÚN 2021 Akcia

V mesiaci Jún 2021 prebieha špeciálna akcia. Viac o akcii: NÁVRH FASÁDY ZADARMO The post JÚN 2021 – Akcia first appeared on . Príspevok JÚN 2021 Akcia je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Jesenná akcia

Získajte Nastavovacie teleso NT grátis! Nastavovacie teleso NT získate grátis pri zakúpení Agzatu Agro Profi alebo Agro Profi DIF s akoukoľvek hnacou jednotkou a dvoch z nasledovných príslušenstiev: Brány ťahané Jednostranný pluh Jednostranný pluh ľavý Pl

prejsť na článok

Charitátívna Spin Akcia 2021

Zobraziť galériu 2021 The post Charitátívna Spin Akcia 2021 appeared first on CFT Nové Zámky občianske združenie.

prejsť na článok

Akcia na výkup autobatérií

Vykúpime od vás staré autobatérie za atraktívne ceny. Zbavte sa pokazenej, nepoužívanej či starej autobatérie ekologicky a zároveň výhodne v našich prevádzkach D.S.TRADE s.r.o. The post Akcia na výkup autobatérií appeared first on D.S.TRADE s.r.o..

prejsť na článok

Akcia na traktory MASSEY FERGUSON

Využite fantastickú akciu - vybrané traktory Massey Ferguson za skvelé ceny! Akcia platí len do vypredania zásob. Kontaktujte nášho produktového manažéra pre značku Massey Ferguson: Ing. Ondrej Udvardi +421 905 497 166 [email protected]

prejsť na článok