Agrorezort zverejnil zoznam potravín v rámci Protiinflačnej garancie

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (MPRV SR) zverejnilo na svojom webovom sídle linky so zoznamami vybraných druhov potravín, pri ktorých budú obchodné reťazce ...

prejsť na článok

Odmietame spolitizovanie Protiinflačnej garancie

Na základe diskusie k Protiinflačnej garancii v médiách i v politických kruhoch, MPRV SR poskytuje nasledovné stanovisko.

prejsť na článok

Bezlepkové potraviny na predpis, recept zoznam (aktualizované k 1.4.2023)

bezlepkac.sk Bezlepkové potraviny na predpis, recept zoznam (aktualizované k 1.4.2023) Pokiaľ trpíte celiakiou a túto diagnózu máte potvrdenú Vašim gastroenterológom, môžete si nechať predpísať potraviny na recept. Najväčšou výhodou je samozrejme nižšia

prejsť na článok

Microsoftu sa zjavne podarilo opraviť problémy s ponukou Štart aj prehliadačom Edge

Včera zverejnil voliteľnú opravnú aktualizáciu KB4522355, ktorá obsahuje pomerne rozsiahly zoznam opráv. The post Microsoftu sa zjavne podarilo opraviť problémy s ponukou Štart aj prehliadačom Edge appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Predajňa potravín

Predám predajňu potravín s výhľadom na rómsku osadu. Pri rýchlom jednaní zľava. Zn.: Už idú!

prejsť na článok

Telefónny zoznam

Babička je vášnivá čitateľka detektívok. Jedného dňa jej podstrčia namiesto románu telefónny zoznam. Babka ho čítala asi 3 mesiace. Keď dočítala, poznamenala: - Od začiatku som tušila, že to urobila Žofia Žubrienková.

prejsť na článok