A MÁ TO ZMYSEL!

A že zbieranie odpadu nemá zmysel? Pamätáte sa ako sme pred 3 rokmi spolu so ŠPAJZKA, s ČistáPlanéta a hŕstkou nadšených dobrovoľníkov vyzbierali odpad v okolí parkovísk na hlavnej ceste medzi Sencom a Kráľovou pri Senci? (a nielen tam) Tie miesta sme potom ešte vyzbierali 3 krát a odpadu bolo menej a menej. Dnes sú Čítať ďalej A MÁ TO ZMYSEL! The post A MÁ TO ZMYSEL! appeared first on 3stromi.sk.

prejsť na článok

Nákupca kancelárskych a školských potrieb (Čína, Európa)

▪ Pozícia je vhodná pre človeka s veľmi dobrými komunikačnými zručnosťami, ktorý má zmysel pre prácu s číslami s veľmi dobrou znalosťou angličtiny a Excelu.

prejsť na článok

Má zmysel byť poistený?

Životné poistenie je ako padák. Keď ho nemáte vtedy, keď ho potrebujete, tak ho už nikdy potrebovať nebudete. Prečítajte si, kedy sa životné poistenie oplatí a ako by malo byť nastavené, aby ste z neho mali úžitok.

prejsť na článok

Media Buyer

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý má zmysel pre prácu s číslami (Excel) a už ho nebaví pracovať na účtovníckej, administratívnej alebo inej pozícii a zaujíma sa o reklamné médiá a chce pracovať v jednej z najúspešnejších mediálnych agentúr na svete.

prejsť na článok

Sprievodca biddingom: Ako sa pripraviť na bidding ešte pred jeho spustením?

Potrebujete objasniť, či má zmysel spúšťať automatický bidding na sortiment vášho e-shopu? Získajte istotu pri nastavovaní inzercie a výbere biddingovej stratégie. Tretí diel nášho sprievodcu vám prinesie odpovede na časté otázky, ktoré trápia e-shopárov

prejsť na článok

Ako si môžete znížiť mesačnú splátku hypotéky v čase krízy

Zníženie mesačnej splátky na hypotéke vám uvoľní rodinný rozpočet. Pre niekoho je to nevyhnutný krok a pre niekoho možno len preventívne opatrenie. Riešiť to môže dávať zmysel aj vtedy, ak peniaze nepotrebujete. Usporené peniaze môžete použiť napríklad aj

prejsť na článok