Nákupca kancelárskych a školských potrieb (Čína, Európa)

▪ Pozícia je vhodná pre človeka s veľmi dobrými komunikačnými zručnosťami, ktorý má zmysel pre prácu s číslami s veľmi dobrou znalosťou angličtiny a Excelu.

prejsť na článok

V Horizont Európa už môžeš spolupracovať aj s Novým Zélandom

Nový Zéland sa stal novým asociovaným štátom. Dňa 9. júla 2023 bola uzavretá dohoda o asociácii Nového Zélandu k programu Horizont Európa. Vďaka asociácii sa môžu výskumníci The post V Horizont Európa už môžeš spolupracovať aj s Novým Zélandom appeared fi

prejsť na článok

Udáva Čína smer v Digitálnej budúcnosti?

Ženieme sa veľkou rýchlosťou do Digitálnej budúcnosti? High-tech ... čítať viac The post Udáva Čína smer v Digitálnej budúcnosti? first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Stanovy a prísvevky Mumáčika školských sirôt v Malachove a na oboch Pršaniech

Publikované v periodiku Pešťbudínske vedomosti, ročník III., číslo 13, zo dňa 13. februára 1863, str. 3, 4 „Základina, o ktorú nám ide, nosiť má názvisko „Mumáčik školských sirôt“. Pôsobenie tohto našeho ústavu obmedzuje sa na okres školský ev. aug.

prejsť na článok

Po malých krôčkoch sa posúvame ďaľej.Oprava školských telocviční...

Po malých krôčkoch sa posúvame ďaľej.Oprava školských telocviční na Juhu bola schválená ministerstvom školstva. Mesto uspelo v snahe získať peniaze na telocvične pre školu Novomeskeho a Východná. Dostali sme spolu 78.000€ a naša spoluúčasť  je 26.000€.Pre

prejsť na článok