7 Ako sme začínali a pokračujeme

Karavan Adria AVIVA 482LH ( 2015 - .................) A práve firma, u ktorej sme kúpili náš nový príves ADRIA, nám dala ponuku na odkúpenie nášho „nešťastného“ karavanu. Paráda! Zaplatili sme len rozdiel ceny a nový karavan bol náš. Máme v ňom spanie vedľa seba, ale tak, že medzi posteľami je ulička. Je to výhoda, keď v noci treba ísť na záchod, nerušíme jeden druhého a nemusíme sa prekračovať ako v predchádzajúcich dvoch typoch. Vo výbave bol aj elektrický bojler na ohrev vody, no ten nám zima „zrušila“ hneď ako udreli prvé mrazy. Vypustil som so systému síce vodu, ale asi tam niečo zostalo. No čo už! Aj tak sme doteraz boli zvyknutí len na studenú vodu. Tento karavan máme dodnes a sme s ním maximálne spokojní. Dali sme si ho doplniť o klimatizáciu, markízu a pretože bývame vo svahu aj o pohon mover značky Enduro. To je asi pre nás najdôležitejšia technická vymoženosť, lebo zaparkovať príves o hmotnosti cca 1300kg by sme sami bez cudzej pomoci určite nezvládli. Tak teda veľa šťastných kilometrov a veľa zážitkov.

prejsť na článok

Pokračujeme v oslavách

Pokračujeme v oslavách! Ďalšie narodeniny nášho klienta. Blahoželáme!

prejsť na článok

Minerálne látky 2 - meď, vápnik a železo

Pred pár dňami sme na našej stránke zverejnili článok o niektorých minerálnych látkach, ktoré sú pre náš organizmus mimoriadne potrebné. Dnes pokračujeme.

prejsť na článok

21. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

Pomaly, ale isto sa schyľujeme do záveru adventného kalendára. Dnes totižto máme už 21. deň handmade adventného kalendáru a pokračujeme so... Príspevok 21. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok

15. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky

Pokračujeme  15.tym dňom adventného kalendára aj spolu so značkou prírodnej slovenskej kozmetiky Alexír. Všetci, čo ste predchádzajúci článok nečítali, tak si môžete... Príspevok 15. deň – adventný kalendár prírodnej kozmetiky zobrazený najskôr byzuzu.sk.

prejsť na článok

Další přírůstek do našeho ekologického autoparku.

Pokračujeme v našem plánu obnovy vozového parku ekologickými vozy. Zde je nový přírůstek: Fiat Ducato CNG. Článek Další přírůstek do našeho ekologického autoparku. se nejdříve objevil na FONTANA WATERCOOLERS.

prejsť na článok