5 tipov na výlet do hôr na Slovensku

Slovensko je plné úchvatných hôr, kopcov a dolín, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné výhľady pre všetkých milovníkov turistiky. Tu je 5 skvelých tipov na výlety do hôr na Slovensku: Výstup na Kriváň Kriváň je jeden z najkrajších a najikonickejších vrcholov Vysokých Tatier. Výstup na tento 2 495 metrov vysoký vrchol je náročnejší, ale odmenou vám bude úchvatný panoramatický výhľad na celé Vysoké Tatry. Slovenský raj Suchá Belá Slovenský raj je známy svojimi zážitkovými túrami s rebríkmi, reťazami a mostíkmi. Suchá Belá je najznámejšia a najnavštevovanejšia roklina v tomto národnom parku. Túra začína v Podlesku a vedie cez úžasné vodopády, kaskády a skalné útvary. Táto trasa je zároveň náročná, ale aj zábavná. Veľký Rozsutec v Malej Fatre Veľký Rozsutec (1 609 m n. m.) je považovaný za jeden z najkrajších vrcholov Malá Fatre. Túra na Veľký Rozsutec ponúka nádherné výhľady na okolité hory a malebné dedinky v údolí. Východisko pre túru je z dediny Terchová cez Medziholie. Poloniny Stužica Národný park Poloniny, na severovýchode Slovenska, je najmenej navštevovaným národným parkom v krajine, čo zaručuje pokoj a neobvyklý zážitok. Stužica je prales, ktorý je súčasťou UNESCO. Navštívte tieto tajomné a divoké poloniny, ktoré ponúkajú zážitky pre milovníkov prírody. Nízke Tatry Chopok Chopok, tretí najvyšší vrchol Nízkych Tatier (2 024 m n. m.), je obľúbeným cieľom pre turistov po celý rok. V zime je tu lyžiarske stredisko Jasna, v lete sa môžete tešiť na nádherné túry s panoramatickými výhľadmi. Výstup na Chopok je možný z viacerých strán, napríklad zo Srdiečka alebo z Demänovskej Doliny. Lanovka na Chopok je v prevádzke aj počas letnej sezóny, takže ak nechcete absolvovať celý výstup pešo, môžete sa na vrchol vyviezť lanovkou a potom si užiť krátku prechádzku a úchvatné výhľady z vrcholu. Tieto 5 tipov na výlety do hôr na Slovensku vám ponúknu nezabudnuteľné zážitky, či už ste začiatočníci alebo skúsení turisti. Vždy sa uistite, že ste pripravení na túru, máte dostatok vody a energie, poznáte trasu a aktuálne poveternostné podmienky. A samozrejme, nezabudnite si užiť krásu slovenskej prírody! A ak radi zbierate pečiatky z horských chát, zaobstarajte si tatranský, nízkotatranský alebo fatranský pas. The post 5 tipov na výlet do hôr na Slovensku appeared first on Omladnúť.sk.

prejsť na článok

TIP na výlet – objavte krásy Spiša

Starobylý Spiš je so svojimi historickými pamiatkami, turistickými atrakciami a nádhernou prírodou ideálnou destináciou na víkendové výlety či dovolenku. Máme pre vás pár tipov, kam sa oplatí ísť na Spiši na výlet.

prejsť na článok

Výlet do ZOO v Zlíne!

Naozaj úžasný výlet do ZOO Zlín a Lešnej. Počasie bolo krásne a užili sme si to.

prejsť na článok

5 tipov na zdravé raňajky

Ovsená kaša s ovocím Omeleta so zeleninou Celozrnný chlebík Vitamínový smoothie Vajíčka na rôzne spôsoby The post 5 tipov na zdravé raňajky first appeared on FreshStop. Príspevok 5 tipov na zdravé raňajky je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

8 tipov ako predávať handmade produkty

Radosť z vytvorenej vecičky je nazaplatenie. Ale čo keď existujú ľudia, ktorí si chcú vašu handmade ručne vyrobenú vec kúpiť? Máme pre vás zopár tipov.

prejsť na článok

Kuala Lumpur výlet do džungle skla a betónu

#160; Po návrate z ostrova Koh Kood pokračujeme na potulkách po JV Ázii a letíme z Bangkoku do Kuala Lumpur v Malajzii. Malajzia síce nebola v pláne, cena leteniek urobila svoje. Aleneuvedomil som si, The post Kuala Lumpur výlet do džungle skla a betónu

prejsť na článok