5 NAJLEPŠÍCH VECÍ Z MILÁNA 2017

Určite už viete, že každé 2 roky sa v Miláne uskutočňuje výstava HOST FIERA MILANO. Túto výstavu pravidelne navštevujeme, pretože je plná inšpirácií a dovolím si tvrdiť, že je to prezentácia absolútnej svetovej špičky v oblasti technológií. 5 VECÍ ČO NÁS ZAUJALO 1Prvá, je raketový mlynček od firmy CEADO so zvlhčovaním kávy. Vesmírny model pomelie dokonale všetku kávu (skoro na gram presne, t.j. čo vhodíte to pomeliete, neostáva žiaden zbytok medzi kameňmi). Tento prototyp má odhadovanú cenu okolo 4000 €. Nie zlé, čo poviete:)2Ascaso Big Dream. Prečo tento kávovar? Okrem výborných funkcií, vynikajúcej extrakcie a krásneho designu, je to prvý kávovar na svete, ktorý je komplet inox (stainless steel). Všetky súčasti, ventily, pumpa čerpadla, prívodné rúrky, atď... Určite stojí za to ho mať, len musíte prekúsnuť cenu, ktorá je astronomická, viac ako 13,000 €. 3Cestovný kávovar Rocket. Ak trošku oželiete design (každopádne je to uhol pohľadu) a veľa cestujete, táto novinka a jej riešenie, ktoré zbalíte do originálneho kufra aj s dózou na vodu, je presne vyrobená pre Vás. 4Drevo na kávovaroch. Ak sme pred 2 rokmi písali, že každý výrobca kávovarov mal minimálne jeden model s technológiou leva (veľká naťahovacia páka na prípravu kávy), tak tento rok to boli drevené doplnky alebo veľmi vydarené imitácie. Nám sa to veľmi páčilo. 5Preteky v displejoch. Obrovské množstvo obrovských displejov na kávovaroch. Niekedy šťastne, väčšinou nie moc vkusne umiestnené led obrazovky s nekonečnými možnosťami nastavení. Pre mňa osobne do veľkej miery je to len vyťahovanie peňazí zo zákazníkov. Veľa funkcií je nepraktických resp. nie moc využiteľných v bežných prevádzkach. ZÁVERCelkovo by sme zhodnotil výstavu ako neskutočne krásnu, bohatú na novinky, rozlohou obrovskú (len na pavilóny s kávou a technológiou nám nestačili 2 dni). Už dnes sa tešíme na novinky o 2 roky. Poznačte si do kalendára, Október 2019. ZA JEDNU Z NAJVIAC POKROKOVÝCH VECÍ POVAŽUJEM, ŽE SPOLOČNOSTI PRECHÁDZAJÚ NA VÝROBU MLYNČEKOV so SOFTVÉROM NA GRAMÁŽ A NIE ČAS #ascaso #ceado #9gramscoffee #hostfiera #milanohost2017 #vystavavmilane #vystavakavy #barcelona #milano #italy #vystavakavy

prejsť na článok

TOP 5 najlepších notebookov do 600 EUR 2021

Potrebujete si vybrať notebook do cenovej hladiny 600 EUR? Vybrali sme 5 potencionálnych uchádzačov o cenu najlepšieho notebooku do 600 EUR. The post TOP 5 najlepších notebookov do 600 EUR | 2021 appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Kvety do tieňa: Výber najlepších rastlín

Kvety do tieňa: Výber najlepších rastlín pre zatienené záhradky. Pri plánovaní záhrady môže byť výzvou nájsť krásne kvety, ktoré by prospievali v tienistých podmienkach. Kvety do tieňa však môžu priniesť život a farbu aj do menej slnečných častí záhrady.

prejsť na článok

Zmena pozície? 100 najlepších polôh z Kámasútry

Erorické učebnice nám ukazuje mnoho nových šokojúcich metód, ktoré rozhodne nie sú nudné. Pre záujemcov, chcem vám ukázať knižnú novinku . 100 najlepších polôh z Kámasútry Je viazaná s 208 ilustrovaných strán, na ktorých 100 polôh je podrobne popísaný

prejsť na článok

Je alkoholik

Dcéra sa zveruje matke: - Aj by som sa za toho Milana vydala, ale zdá sa mi, že je alkoholik. - Prečo? - Dnes som mu sedela na kolenách a ako keby mal vo vrecku pollitrovku. - Ach ty hlúpa, hneď si ho zober! Ja som celý život sedela na škatuľke od liekov.

prejsť na článok

Koliba na EXPO 2017 Astana

Mauris eu faucibus diam. Morbi aliquam faucibus nulla sed consequat. In hac habitasse platea dictumst. Sed tristique felis eu massa dignissim placerat. The post Koliba na EXPO 2017 Astana appeared first on Koliba - Hriňovská mliekareň.

prejsť na článok