5 fáz smútku – kedy už je to za vami?

Smútok je emócia, ktorú nemá mnoho ľudí v obľube. Väčšinou totiž naznačuje, že nám niečo chýba. Môže ísť [] The post 5 fáz smútku – kedy už je to za vami? appeared first on prezeny.

prejsť na článok

Stanovili sme termíny pre Furmanky - rozvoz

Pozrite si naše trasy a termíny, kedy sa za Vami vydáme, aby ste stihli nákupiť vaše Legendárne buchty.

prejsť na článok

Vedzte, že sme stále s vami

Myšlienka na dnešný deň Uvedomujem si, že som súčasťou tímu. Moji anjeli sú pripravení a ochotní pomôcť mi so všetkým, o čo ich požiadam. Môžem si ich zavolať a vďačne prijať ich pomoc. Nikdy nie ste sami. A už vôbec nie vo chvíľach núdze. Sme neustále p

prejsť na článok

Záchranárska ulička: Ako a kedy ju vytvoriť?

Vedeli ste, že od 1. apríla 2020 platí na diaľnici povinnosť vytvoriť záchranársku uličku? Táto ulička slúži na prejazd záchranných zložiek na miesto nehody ako napríklad sanitky, policajtov alebo hasičov. Za jej nevytvorenie môžete dostať pokutu až 99 €.

prejsť na článok

Rok 2022 spolu s Vami, Ďakujeme

Hlavne vďaka Vašej dôvere a priazni sme rok 2022 mohli zvládnuť. Sme radi, že Vám môžeme ponúknuť arganový olej, opunciový olej a ďalšie produkty aj v roku 2023.

prejsť na článok

Americká hypotéka: Na čo sa dá využiť a kedy ju získate?

Americká hypotéka je výhodnou alternatívou bezúčelového úveru. Môžete si vďaka nej požičať viac s lepším úrokom a peniaze využiť na čokoľvek. Aj [] Príspevok Americká hypotéka: Na čo sa dá využiť a kedy ju získate? je zobrazený ako prvý na Štýlové Bývanie

prejsť na článok