33% zľava na všetko s kódom: AKCIA33

Vyprázdňujeme sklad a tak Vám ponúkame výhodný nákup s 33% zľavou. Použite kód AKCIA33. Akcia platí na všetko od 26.5. a tak môžete výhodne nakúpiť nosič či šatku LennyLamb pre bábätko na letné výlety alebo doplnky či hračky pre deti napríklad aj ku blížiacemu sa Dňu detí.

prejsť na článok

Zľava 25% na kompletné dioptrické okuliare

V mesiaci júl sme si pre vás pripravili zľavu 25 % na kompletné dioptrické okuliare. Zľava platí od 1. 7. do 31. 8. 2023 vo všetkých optikách FOKUS na Slovensku. Zľava platí pri kúpe kompletných dioptrických okuliarov (okuliarový rám + okuliarové šošovky)

prejsť na článok

Alarm M-Wave s číselným kódom

Pôvodná cena: 20,00 €Cena: 20,00 €Cena / kus: Pokračovať v čítaní

prejsť na článok

ZĽAVA NA ORIGINÁLNE NÁHRADNÉ DIELY

Navštívte Peugeot servis a získajte až 25 % zľavu na originálne náhradné diely! Doprajte svojmu vozidlu profesionálnu starostlivosť bez ohľadu na vek. Je krásne, keď originál zostane originálom! Na čerpanie výhod z programu Každý vek má svoje výhody je po

prejsť na článok

Najnovšie DHGate kupóny so zľavami až 60 dolárov pre apríl 2023! Pravidelne aktualizovaný zoznam

DHgate ako známe internetové trhovisko prináša pre svojich zákazníkov každý mesiac nové univerzálne zľavové kupóny, vďaka ktorým získaš produkty od overených predajcov na tejto platforme o niečo výhodnejšie. Najobľúbenejšími produktami v ich ponuke sú naj

prejsť na článok

Test BMW 320d: Pilier novej éry Mníchova

Vlani predstavená generácia trojky označená kódom G20 prináša svieži dizajn i koncepciu interiéru. Oproti predchodcovi výrazne narástla, napriek tomu je o niečo ľahšia a tuhšia. To prospelo jej jazdným vlastnostiam.

prejsť na článok