Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a paradajkami

Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a paradajkami sú skvelým tipom na obed alebo večeru pre celú rodinu.  Uvidíte, že si na tomto recepte pochutíte a pridáte ho medzi Vaše obľúbené. Ja osobne nemám rada, keď sú zapekané cestoviny suché. Cestoviny podľa tohto receptu sú vláčne a naozaj chutné. Recept na 4 porcie - Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a paradajkami Ingrediencie na cestoviny The post Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a paradajkami appeared first on Fitsomnou.

prejsť na článok

Šošovicové kari so šampiňónmi a cuketou

Rýchly a jednoduchý recept na chutný obed alebo večeru. Šošovicové kari so šampiňónmi a cuketou je recept, na ktorom si určite pochutí aj Vaša rodina. Červená šošovica skvele ochutí každé jedlo a je rýchla na prípravu. Toto vyvážené jedlo zasýti a navyše

prejsť na článok

NUDLE S TOFU

Tofu je v podstate bez chuti ale táto marináda mu urobí dobre. Rýchly a veľmi chutný recept plný zaujímavých chutí a zeleniny. Môžeš použiť pšeničné pohánkové alebo ryžové cestoviny. Marináda na tofu 1 polievková lyžica (pl.) sojová omáčka 1 pl. mi

prejsť na článok

Od 6. mes.: Rýchla krúpkovo-hrášková kaša s mäsom

Vynikajúci zelený pokrm pre drobcov. Vhodný na obed alebo večeru. Mojej Emke veľmi chutil. Potrebuješ: hrášok (najlepšie domáci) pšeničné krúpky kvapka extra panenského olivového oleja lisovaného za studena mäso (ja som použila 30 g domácej sliepky) Ak

prejsť na článok

NUDLE SO SEZAMOM

Jednoduchý recept ale neuveriteľná chuť. V recepte je pár špeciálnych surovín, ktoré sa ale našťastie dnes dajú ľahko kúpiť aj u nás a vydržia dlho. Rozhodne je dobre ich mať doma. Recept na jednu porciu: 1 polievková lyžica sójová omáčka (pl.) 3 p

prejsť na článok

Krémové ryžové rezance s mäsom a zeleninou

Na tomto jedle si určite pochutíte! Krémové ryžové rezance s mäsom a zeleninou sú skvelým zdravým tipom na obed alebo večeru. Vďaka kyslej smotane sú krásne krémové. Navyše vďaka ryžovým rezancom trochu obmeníte a ozvláštnite Váš jedálniček. Sú rýchle a j

prejsť na článok