Taštičky s bryndzou

Potrebujeme: 1 balenie lístkového cesta 1 balenie bryndze 8 tenkých plátkov slaniny 1 vajce mleté čierne korenie sezamové semienka Príprava: Lístkové cesto rozvinieme a nakrájame na 8 rovnako veľkých štvorcov. Plech vystelieme papierom na pečenie a rúru vyhrejeme na 200 °C. Na každý štvorec dáme plátok slaniny, na to rozdrobíme Príspevok Taštičky s bryndzou je zobrazený ako prvý na Handmade remeslo.

prejsť na článok

Čo ste o rúži možno (ne)vedeli

Rúž je základom líčenia už celé stáročia. Dodáva perám nový život a v súčasnosti sa už používa aj na iné veci, než len líčenie pier – napríklad ako lícenka a dokonca aj očné tiene. Mala by to teda byť nevyhnutná súčasť každej kozmetickej taštičky. Prečo?

prejsť na článok

Tradičné slovenské chute v srdci LOCLUBu

Na Slovensku sa hovorí, že cesta k srdcu vedie cez žalúdok. V LOCLUBe sme sa rozhodli osláviť túto múdrosť tým, že sme do našej ponuky zaradili skutočné poklady slovenskej kuchyne. Poďme sa ponoriť do sveta jedál, ktoré nás sprevádzali počas našich životo

prejsť na článok

Špaldové halušky

Špaldové halušky Chcete schudnúť a milujete bryndzové halušky? Nebojte sa skúšať zdravšie, ľahšie možnosti. Tento týždeň vám prinášam recept na halušky zo špaldovej múky s bryndzou a cibuľkou .

prejsť na článok

Vypestujte si cibuľkovú vňať

Zelený domov – Vitamíny z črepníka Mladá cibuľka je chutnou súčasťou zdravých raňajok alebo studenej večere a zároveň zdrojom množstva vitamínov i antibakteriálnych a antibiotických schopností. Platí to aj pre zelenú vňať cibuľky. Dobré dôvody pre vypes

prejsť na článok

pirohy so slivkovým lekvárom

Keď som bola malá, nebola sobota bez múčneho jedla. Jedným z mojich obľúbených jedál boli pirohy so slivkovým lekvárom. Pokiaľ trafíte správnu konzistenciu cesta, je ich príprava naozaj jednoduchá. Naplniť sa dajú naozaj hocičím, v slanej verzii napríklad

prejsť na článok