Puding z tápióky

Ingrediencie 1 šálka perličiek tápioky 6 dcl rastlinného mlieka (ryžový alebo mandlový) 3 polievkové lyžice medu alebo sladidla ovocie podľa chuti škorica alebo kakao podľa chuti  Návod  na prípravu Vložte 1 šálku  perličiek tápioky do hrnca a pridajte polovicu rastlinného mlieka. Nechajte stáť 10 minút, kým sa nevstrebáva. Pridajte zvyšné mlieko a varte na miernom ohni za stáleho miešania. Odstráňte z tepla a zamiešajte  med alebo sladidlo. Vložte do malých pohárov a nechajte vychladnúť. Posypte ovocím, škoricou alebo kakaom podľa chuti.

prejsť na článok

Jahodové pokušenie

Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty Tvarohovo-jahodový krém s vanilkovou príchuťou. Ingrediencie: 1 balíček pudingu s jahodovou príchuťou 0,5 l mlieka 4 lyžica cukru 250 g mäkkého tvarohu 1 bal vanilínového cukru 100 g čerstvých jahôd Prípra

prejsť na článok

Chia puding (cez noc)

Ideálne raňajky so sebou, ak si ich pripravíte do zatváracieho pohára. Príprava trvá 2 minúty a chladnička to cez noc uvarí za nás. Na 1 porciu potrebujeme 150 ml rastlinného mlieka 2Pl chia semienok ovocie, bobule, oriešky, čokolád

prejsť na článok

Recept na zdravú pistáciovú tortu bez cukru

Pistáciová torta je krémová, lahodná a môžete ju pripraviť ako zdravú variantu narodeninovej torty. V článku nájdete recept na pistáciovú tortu bez cukru. Obsah (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ingredi

prejsť na článok

Zdravé a chutné fitness raňajky Energetický štart do nového dňa

Raňajky sú považované za najdôležitejšie jedlo dňa, pretože nás nabíjajú energiou a pripravujú na náročný deň. Pre tých, ktorí dbajú na svoje zdravie a chcú udržiavať fit telo aj myseľ, je dôležité zvoliť si zdravé a chutné fitness raňajky. Prečítajte si

prejsť na článok

Čokoládový puding bez výčitiek

Potešiť svoje chuťové bunky viete aj za veľmi krátky čas hlavne, ak ste milovníkom čokoládových dezertov. Zdravou, no zároveň veľmi chutnou variantou klasického čokoládového pudingu v prášku, ktorý síce nájdete v bežných potravinách, ale pomoc so zdraví

prejsť na článok