Kolieska keksov natrieme jahodovým džemom, spojíme a namáčame do čokolády, ktorú sme roztopili s maslom a mliekom. Podávame s čajom.
Keď sa povie škorica, väčšina z nás si predstaví hnedý prášok a najmä jeho príjemnú vôňu, ktorú poznáme nájme zo sladkých jedál a horúcich nápojov. Škorica je však omnoho viac ako korenina na zvýraznenie vône a chuti! Upečte si chutné a zdravé
prejsť na článokPlnené medové pláty ADANO Potrebujeme: 1 vaječný žĺtok, 2dcl mlieka, 2PL lyžice hrubej múky, vanilkový cukor, 150g masla, 150g práškového cukru. Postup: Z mlieka, muky, žĺtka a vanilko
prejsť na článokPotrebujeme: 300 g maslových keksov 140 g lieskových orechov 140 g práškového cukru 2 lyžice kakaa 100 ml silnej čiernej kávy trocha rumu Plnka 80 g masla 120 g práškového cukru 1 žĺtok Príprava: Keksy zomelieme, pridáme zomleté orechy, cukor, kakao, rum,
Cibule ošúpeme a každú krížom narežeme asi 2 cm hlboko. V osolenej vode takto pripravené cibuľky povaríme približne 5 minút. Potom ich necháme odkvapkať. Cibuľky opatrne roztiahneme a naplníme...
prejsť na článokHusacinka, lokše plnené, či mastené, husacia pečienka - tradičné špeciality našich starých mám - patria zaiste k typickej jesennej atmosfére. Pripravené podľa najlepších receptov si ich môžete vychnutnať v romantickom prostredí reštaurácie Rybá...
prejsť na článok