Cibule ošúpeme a každú krížom narežeme asi 2 cm hlboko. V osolenej vode takto pripravené cibuľky povaríme približne 5 minút. Potom ich necháme odkvapkať. Cibuľky opatrne roztiahneme a naplníme...
Zelený domov – Vitamíny z črepníka Mladá cibuľka je chutnou súčasťou zdravých raňajok alebo studenej večere a zároveň zdrojom množstva vitamínov i antibakteriálnych a antibiotických schopností. Platí to aj pre zelenú vňať cibuľky. Dobré dôvody pre vypes
prejsť na článokKolieska keksov natrieme jahodovým džemom, spojíme a namáčame do čokolády, ktorú sme roztopili s maslom a mliekom. Podávame s čajom.
prejsť na článokPlnené medové pláty ADANO Potrebujeme: 1 vaječný žĺtok, 2dcl mlieka, 2PL lyžice hrubej múky, vanilkový cukor, 150g masla, 150g práškového cukru. Postup: Z mlieka, muky, žĺtka a vanilko
prejsť na článokHusacinka, lokše plnené, či mastené, husacia pečienka - tradičné špeciality našich starých mám - patria zaiste k typickej jesennej atmosfére. Pripravené podľa najlepších receptov si ich môžete vychnutnať v romantickom prostredí reštaurácie Rybá...
prejsť na článokPlnené králičie stehienko, štuchané zemiačky a baby hrušky - to je ponuka, ktorej neodolá žiaden hladný žalúdok. :) Počas celého mesiaca januára si takto vynikajúce zostavené menu budete môcť vychutnať v reštaurácii Meritto v Rajeckých Tepliciac...
prejsť na článok