Dnes máme 13. septembra, čo znamená, že máme medzinárodný deň čokolády a deň pozitívneho myslenia. Určite to nie je náhoda, možno skôr súvislosť medzi týmito vecami. Práve čokoláda je zdrojom endorfínov, ktoré v nás vyvolávajú pocity šťastia a pozitívne m
Vychutnajte si spojenie bohatého kakaa, čokolády a korenia, osladené zamatovým karamelom. Dezert, ktorý presahuje všednosť a prebudí vaše zmysly k živej a odvážnej podstate mexickej kuchyne. V tejto lahodnej pochúťke sa snúbi teplo čokolády so sladkým pôv
prejsť na článokNa pultoch obchodov môžeme nájsť extra horkú, extra mliečnu a kadejaké extra čokolády. Sú ale naozaj extra? Ktorá z mliečnych čokolád je naozaj čokoládou?
prejsť na článokKolieska keksov natrieme jahodovým džemom, spojíme a namáčame do čokolády, ktorú sme roztopili s maslom a mliekom. Podávame s čajom.
prejsť na článokPočuli ste už o novom druhu čokolády? Po tmavej, mliečnej a bielej čokoláde prichádza RUBY. Je najneobvyklejším objavom čokolády za posledných 80 rokov. Tento skvost prírody prekvapuje svojou unikátnou farbou a spočíva v úplne novej čokoládovej chuti, z r
prejsť na článokPrichádza superhrdina, ktoré všetci milujú, sám veľký Čokino! Lahodná chuť skutočne vysokokvalitnej čokolády sa vám rozplynie na jazyku. Parádna čokoládka! kričia deti hromadne v škole na koštovke.
prejsť na článok