Na pultoch obchodov môžeme nájsť extra horkú, extra mliečnu a kadejaké extra čokolády. Sú ale naozaj extra? Ktorá z mliečnych čokolád je naozaj čokoládou?
Dnes máme 13. septembra, čo znamená, že máme medzinárodný deň čokolády a deň pozitívneho myslenia. Určite to nie je náhoda, možno skôr súvislosť medzi týmito vecami. Práve čokoláda je zdrojom endorfínov, ktoré v nás vyvolávajú pocity šťastia a pozitívne m
prejsť na článokExtra panenský olivový olej je známy už veľmi veľa rokov, dokonca sa objavuje a spomína už v dávnej gréckej mytológii. Hlavnou a dôležitou správou pre vás je to, že je nesmierne zdravý. Bežné využitie olivového oleja je prevažne v kuchyni. Avšak v posledn
prejsť na článokSpoločnosť FONTANA, a.s. vyvíja svoju činnosť od roku 1991 a v súčasnosti patrí k jedným z najväčších výrobcov nožov a rezných častí poľnohospodárskych strojov. Náš výrobný sortiment zahŕňa viac než 800 typov produktov na zber, spracovanie a prípravu krmo
prejsť na článokVychutnajte si spojenie bohatého kakaa, čokolády a korenia, osladené zamatovým karamelom. Dezert, ktorý presahuje všednosť a prebudí vaše zmysly k živej a odvážnej podstate mexickej kuchyne. V tejto lahodnej pochúťke sa snúbi teplo čokolády so sladkým pôv
prejsť na článokSlivkový lekvár bez konzervantov, uvarený touto málo známou metódou vám vydrží desať až dvadsať rokov. Ako na to? Prečítajte si...
prejsť na článok