Samé dobroty! Jednoduché recepty, kulinárske nápady, recenzie na jednom mieste.
Spojila som kombináciu dvoch chlebíkov - klasický banánový a banánovo-čokoládový. Výsledok? Môžem Vás uistiť, že je ozaj výborný, chrumkavý zvonka, vláčny a vlhký zvnútra, sladký tak ako si ho len chcete osladiť, s príchuťou čokolády, no proste treba vysk
V tomto recepte si ukážeme ako si pripravíme autentickú ananásovú Hawaii pizzu s domácim cestom ako v talianskej pizzerii. Tiež si ukážeme a pripravíme ešte kontroverznejšiu pizzu a to ananásovo-ančovičkovú pizzu. Áno, dobre čítate, aj takáto pizza je pop
Aký bol rok 2023? Pozrime sa spolu na najobľúbenejšie recepty z Mojich Dobrôt. Čo prinesie rok 2024?
Vychutnajte si spojenie bohatého kakaa, čokolády a korenia, osladené zamatovým karamelom. Dezert, ktorý presahuje všednosť a prebudí vaše zmysly k živej a odvážnej podstate mexickej kuchyne. V tejto lahodnej pochúťke sa snúbi teplo čokolády so sladkým pôv
V tomto recepte Vám ukážem ako môžete z klasického ružičkového kelu pripraviť dokonalé jedlo s jedinečným exotickým nádychom, chrumkavosťou a jemnosťou. Jednoduchý recept, ktorý roztancuje Vaše chuťové poháriky.
Recept na jedinečný šalát z kyslej kapusty s čerstvo nakrájanou cibuľkou, ktorý spája dráždivý nálev s panenským olivovým olejom, štipkou rasce a korením. Pripravíte ho za 10 minút, je plný zdravia pre náš organizmus.
Prečítajte si tipy a triky ako úspešne zvládnuť pizzu, pizzové chleby a pochúťky z pizzového cesta.
Jednoduchý recept na jemné pizza bochníky, pripravené z magickej zmesi múky, droždia, vody a soli. Celé kúzlo týchto mini pizza chlebov je ukončené veľkorysou infúziou olivového oleja a cesnaku, ktoré zaistia že každé sústo bude neodolateľne jemné a chutn
Predstavujem Vám domáci ananásový čaj, príjemnú zmes tropického ovocia a korenia, ktorá premieňa skromné ananásové šupky na pikantné, aromatické majstrovské dielo. S teplým objatím klinčekov, citrusovou sviežosťou citróna, jemným nádychom zázvoru a upokoj
Francúzske žemle či bagetky, vo francúzštine často označované ako „petits pains“, sú menšie verzie klasickej bagety. Tieto žemle sú pripravené z podobného cesta ako bagety, ale tvarujú sa do malých buchtičiek či bagetiek. Tieto žemle sú ideálne na prípra