Zvuky prírody, miest a obcí. Ako nahrávam?

Tomáš Lazár15. júna 2017BlogField recording, alebo terénne nahrávanie je činnosť, ktorej sa venuje mnoho nadšencov, profesionálov aj amatérov. V tomto článku vám chcem priblížiť, ako to robím ja, na čo si dávam pozor a čo ma na tom tak baví.Zvuky prírody, miest a obcí Samotnému nahrávaniu predchádza príprava. Keďže ide o prácu s elektronikou v... Príspevok Zvuky prírody, miest a obcí. Ako nahrávam? zobrazený najskôr Ako znie krajina.

prejsť na článok

Monografia obce Malachov - Významný príspevok k poznávaniu regiónu stredoslovenských banských ciest

Pokiaľ v mediálno-spoločenskej haravare lietajú tvrdé vyjadrenia, poučenia a predvolebné výkriky, časť slovenskej populácie si potichu robí svoju záslužnú robotu aj tým, že spracúva bohatú históriu svojich miest a obcí do hodnotných monografií. Uvedenú ak

prejsť na článok

Okolo Terchovej cez Jánošikove diery

Tomáš Lazár5. júla 2015Z terénu Dátum Lokalita Počasie Teplota °C http://akozniekrajina.sk/zvuky/terchova-janosikove-diery-potok.mp3 Terchová, Jánošíkove Diery, potok http://akozniekrajina.sk/zvuky/terchova-pod-palenicou.mp3 Terchová, Pod Pálenicou http:/

prejsť na článok

Zintenzívnime spoluprácu najmä v oblasti bezpečnosti cestnej premávky

Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik a ústredná riaditeľka Kancelárie ZMOS Zuzana Špačeková rokovali s Jurajom Smrečanom, prezidentom Ústredného automotoklubu Slovenskej republiky (ÚAMK).

prejsť na článok

3D obliečky z mikrovlákna a ich výhody

3D obliečky zobrazujú rôzne motívy z prírody, miest či abstraktných motívov. Je len na Vás ktorý si vyberiete. Kvalitné mikrovlákno zabezpečuje kvalitu obliečok a trvácnosť farieb. Chcete o nich vedieť viac? V tomto blogu si o tom môžete prečítať.

prejsť na článok

Den malých obcí 2023

Vážení přátelé a zákazníci, dovolujeme si Vás pozvat na další, již 57. ročník Dnů malých obcí, který je zaměřen na financování obecních projektů z národních či evropských zdrojů, a který se bude konat 28.3.2023 na Výstavišti Flora Olomouc od 9 hodin.

prejsť na článok