Zmena otváracej doby v predajni Nové Zámky

Vážení zákazníci, v termíne od 1.10.2023 bude v predajni Slovenská 11/A v Nových Zámkoch platná nasledovná otváracia doba: PREDAJŇA PO-PIA: 6:30 17:00hod SO-NE: 10:00-17:00hod Tešíme sa na Vašu návštevu Príspevok Zmena otváracej doby v predajni Nové Zámky zobrazený najskôr Nitrazdroj a.s..

prejsť na článok

Štartujeme! Zľava 5 % na všetko Skladom v predajni!

Pomaly prichádza zima a je čas oprášiť a skontrolovať minuloročné vybavenie! Aby jesenná inventúra išla ľahšie, pripravili sme pre vás akciu, dodatočnú zľavu 5% na všetko Skladom na predajni! Stačí zadať kód: Štartujeme2021 v košíku. Ale pozor, akcia plat

prejsť na článok

DOMEN – Všetko pre váš domov

DOMEN – Všetko pre váš domov Nitrianska cesta 76, 940 01 Nové Zámky [email protected] Príspevok DOMEN – Všetko pre váš domov je zobrazený ako prvý na Lucca, s.r.o..

prejsť na článok

Zmena cien od 1. 9. 2021

Vážení klienti, dovoľujeme si Vás informovať o zmene cenníka našich služieb s účinnosťou od 1. 9. 2021. Príspevok Zmena cien od 1. 9. 2021 je zobrazený ako prvý na E-xtra.

prejsť na článok

Imunita a zmena času: ako sa postarať o vaše zdravie

Každoročná zmena času, keď prechádzame z letného na zimný čas (a späť), má vplyv na náš rytmus života. Mnohí z nás si túto zmenu všímajú, keď sa hodiny posúvajú. Aj keď je to len hodina, môže to mať vplyv na náš organizmus, vrátane našej imunity.

prejsť na článok

Objavte svet rozkoše v našej kamennej predajni!

Vitajte v Intim Shope, mieste, kde môžete objaviť široký výber kvalitného erotického tovaru. Sme hrdí na to, že už 21 rokov spokojným zákazníkom poskytujeme najširší výber erotických produktov v Bratislave. Naša kamenná predajňa je miestom, kde si môžete

prejsť na článok