Živý betlehem bude mať tento rok každý (s Tomášom “Gunár“ Hudákom)

Môže za našu vládnu krízu Brusel? Aké sú dôsledky čínskej politiky jedného dugonga? Čo nechcete vedieť o kačacom penise? Čo drží Zem vo vesmíre, aby nespadla? Samé otázky.

prejsť na článok

Najlepšie nožnice na živý plot: TOP 6 produktov podľa recenzií a testov

Aké vlastnosti a prevedenie majú najlepšie nožnice na plot? Poradíme vám, aké nástroje zvoliť na údržbu živého plota, aby bol stále krásny a zdravý, a zároveň vám predstavíme niekoľko obľúbených nožníc na živý plot. Udržiavanie záhrady v peknom stave si t

prejsť na článok

Pikantné! Exkluzívne! Zo zákulisia!

Tento týždeň sa stali určite rôzne veci. Dobré, zlé, vtipné, smutné. Ako každý týždeň. Je veľká šanca, že budúci týždeň to bude podobné. Ale ktovie.

prejsť na článok

Úroda hrozna bude tento rok nižšia až o 40 %. Spôsobilo to minuloročné sucho

Pre tých, ktorí si radi pochutnajú na dobrom víne, nemáme dobrú správu. Nepriaznivé počasie ešte z minulého roka spôsobí, že úroda hrozna bude tento rok výrazne nižšia. Dobrou správou je, že kvalita by mala byť naďalej vysoká.

prejsť na článok

Putin je vrah! a Rusi domov! , skandovali protestujúci v Budapešti

Ukončenie ruskej agresie na Ukrajine požadovali v piatok večer protestujúci pred ruským veľvyslanectvom v Budapešti pri príležitosti prvého výročia začiatku vojny na Ukrajine. Živý prenos z demonštrácie vysielal portál Hvg.hu, informuje spravodajca TASR v

prejsť na článok

Nájdete to iba kúsok od Bratislavy: Táto narodeninová šou bude stáť za to

BRATISLAVA - Už niekoľko desaťročí je Familypark neďaleko slovensko-rakúskych hraníc obľúbeným miestom zábavy pre celé rodiny. Tento rok oslavuje narodeniny a na hostí bude čakať ešte viac zážitkov ako zvyčajne.

prejsť na článok