Získali sme ocenenie na ELO SYS / MSV 2017!

Získali sme ocenenie na ELO SYS / MSV 2017! Naša spoločnosť sa aj tento rok aktívne zúčastnila medzinárodného veľtrhu elektroniky, energetiky, elektroniky, osvetlenia a telekomunikácií ELO SYS 2017. Tento v poradí už 23. veľtrh sa konal v termíne 23. – 26.05. 2017 netradične súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom na výstavisku Agrokomplex výstavníctvo Nitra. Po dlhých rokoch sa tak presunul z materského výstaviska v Trenčíne.  Naša tohtoročná účasť bola o čosi výnimočnejšia ako po minulé roky. Naša typová rada laminárnych boxov II. triedy EKOSTAR FLOW BH v zastúpení laminárneho boxu BH1300 získala hlavné ocenenie výstavy, najúspešnejší exponát výstavy alebo inak UNIKÁT ROKA 2017. Aj toto ocenenie dokazuje technologickú úroveň a kvalitu našich produktov. Ocenenie prevzal na slávnostnom odovzdávaní osobne predseda predstavenstva spoločnosti Jozef Štalmach. Nie je to po prvýkrát, čo sme toto ocenenie dostali. Naposledy to bolo v roku 2010 za rodinu skriňových rozvádzačov RS a RN.  Naša expozícia sa nachádzala v hale B. Na výstavnej ploche 50 m2 mali návštevníci možnosť spoznať nie len novinky a výrobky spoločnosti ELMAX ŽILINA ale mali sa taktiež možnosť zoznámiť s kompletnou produktovou radou dcérskej spoločnosti EKOKROK. Tá tam odprezentovala jednak produkty z oblasti priemyselného odsávania ale aj laminárne boxy. Naša spoločnosť sa veľtrhu zúčastnila už po niekoľký krát s cieľom prehĺbiť existujúce vzťahy so zákazníkmi a samozrejme osloviť nových, potencionálnych zákazníkov, ktorí sa ešte o nás nemali ako dozvedieť.  Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí si našli čas a poctili nás svojou návštevou a tých, ktorí sa u nás zastaviť z osobných alebo pracovných dôvodov nemohli, radi uvítame priamo u nás v spoločnosti. ELMAX ŽILINA, a.s.  The post Získali sme ocenenie na ELO SYS / MSV 2017! appeared first on EKOKROK.

prejsť na článok

Získali sme druhé ocenenie Slovakia Superbrands Award

Naša modranská pražiareň má na konte ďalší úspech – už po druhý krát sa nám podarilo získať prestížne ocenenie Slovakia Superbrands Award.

prejsť na článok

Ocenenie nehnuteľnosti pri dedičskom konaní

V živote človeka sa vyskytnú smutné a nepríjemné situácie súvisiace s úmrtím blízkej osoby. V takejto situácii nám po našom blízkom často ostane majetok, ktorý je predmetom dedičského konania. Ak je jeho súčasťou nehnuteľnosť budete pre notára potrebovať

prejsť na článok

Naša spoločnosť získala ocenenie Značka kvality SK

The post Naša spoločnosť získala ocenenie Značka kvality SK appeared first on Koliba - Hriňovská mliekareň.

prejsť na článok

Ocenenie kvalitnej obnovy

Prestížne ocenenie poputuje na Oravský hrad. Časopis Pamiatky a múzeá udelil svoju výročnú cenu za rok 2019 v kategórii reštaurovanie  Oblastnému reštaurátorskému ateliéru Levoča, Krajskému pamiatkovému úradu Žilina a Oravskému múzeu P. O. Hviezdoslava za

prejsť na článok

Koliba na EXPO 2017 Astana

Mauris eu faucibus diam. Morbi aliquam faucibus nulla sed consequat. In hac habitasse platea dictumst. Sed tristique felis eu massa dignissim placerat. The post Koliba na EXPO 2017 Astana appeared first on Koliba - Hriňovská mliekareň.

prejsť na článok