Nadzemnú časť petržlenu v podobe zelenej vňate sme si zvykli používať ako chutnú čerstvú prísadu do polievky, predovšetkým vývaru. Keď ňou ozdobíme jedlo alebo ju prisypeme do spomínanej polievky, zvyšok obvykle skončí v koši. Pritom by to tak nemuselo byť! Namiesto brokolice alebo karfiolu Petržlenová vňať obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov a mnoho iných priaznivých [] The post Zdravie v zelenom, alebo vedeli ste, na čo všetko môžete použiť petržlenovú vňať? appeared first on NováDoba.sk.
Hliva ustricová má nespočetné množstvo využitia v kuchyni. Môžete ju variť, piecť, vyprážať… vedeli ste však o jej priaznivom vplyve na zdravie? Betaglukán obsiahnutý v hlive pomáha regenerovať ťažko poškodené bunky a tkanivá. Pravidelnou konzumáciou hliv
prejsť na článokV tomto živote si môžete vybrať, či sa stanete expertom alebo budete nevedieť a stanete sa Buddhom. To nás opäť privádza k praxi. Nezáleží na tom, čo každý hovorí, a nezáleží na tom, ako sa dá všetko dobre vysvetliť, nakoniec je to všetko na vás. Úžasnou
prejsť na článokV každej domácnosti by sme našli izbové rastliny. V niektorých domácnostiach by sme však okrem nich našli aj rezané kvety vo váze. Zatiaľ čo niektorí majú pugéty vo vázach pre parádu, iní vedia, že aj rezané kvety majú veľkú moc. Vedeli ste, že prospievaj
prejsť na článokVitamín E a jeho účinky na zdravie ✔️ podporuje zdravie očí ✔️ podporuje zdravie pokožky ✔️ silný antioxidant ✔️ znižuje riziko kardiovaskulárnych ochorení ✔️ znižuje riziko niektorých onkologických ochorení
prejsť na článokKaždý z nás má špecifický smiech. Niekto sa smeje na plné hrdlo, niekto potichu, aby na seba nepútal pozornosť niekto dokonca nútene alebo vôbec. Rôzne spôsoby smiechu sa dajú rozdeliť do rôznych kategórií, podobne ako naše osobnosti. Viete, čo dávate na
prejsť na článok