Zásobník na pelety

Zóna PRO Domov  Produkty Príslušenstvo   Zásobník na pelety Príslušenstvo Zásobník na pelety Odolný nerezový materiál Viacero voliteľných kapacitných veľkostí Jednoduchá inštalácia Katalóg Zásobník paliva pre manuálne plnenie  Kotle BIOCLASS sú vybavené samostatným podávacím šnekom a preto k nemu môžu byť dodávané rôzne typy zásobníkov paliva. Zásobníky rôznych veľkostí sú dodávané plne zostavené, vybavené nakladacím roštom. [] The post Zásobník na pelety first appeared on Domusa Teknik.

prejsť na článok

Kombinovaný zásobník

Zóna PRO Domov  Produkty Príslušenstvo   Kombinovaný zásobník Príslušenstvo Kombinovaný zásobník Zásobník na pelety aj TÚV Odolný nerezový materiál Viacero voliteľných kapacitných veľkostí Jednoduchá inštalácia Katalóg Kombinovaný zásobník paliva a TÚV K

prejsť na článok

Silo na pelety

Zóna PRO Domov  Produkty Príslušenstvo  Silo na pelety Príslušenstvo Silo na pelety Jednoduchá inštalácia Odolná pozinkovaná konštrukcia Možnosť vonkajšej inštalácie Katalóg Silá na pelety Domusa Teknik K dispozícii ku Kotlom Domusa Teknik je tiež ši

prejsť na článok

SIMAX Zásobník s vekom klik-klak, 1,35l

10,00 €Zásobník je vhodný na prenášanie a skladovanie potravín. Vďaka klipom veko dobre tesní.  Je vhodný do chladničky, mrazničky, do mikrovlnej rúry. V zásobníku bez klipu môžete zapekať aj servírovať.

prejsť na článok

SIMAX Zásobník s vekom klik-klak 0,9 l

9,50 €Zásobník je vhodný na prenášanie a skladovanie potravín. Vďaka klipom veko dobre tesní.  Je vhodný do chladničky, mrazničky, do mikrovlnej rúry. V zásobníku bez klipu môžete zapekať aj servírovať.

prejsť na článok

SIMAX Zásobník s vekom klik-klak 0,5l

8,50 €Zásobník je vhodný na prenášanie a skladovanie potravín. Vďaka klipom veko dobre tesní.  Je vhodný do chladničky, mrazničky, do mikrovlnej rúry. V zásobníku bez klipu môžete zapekať aj servírovať.

prejsť na článok