Založenie s.r.o. Levice

Plánujete si založiť firmu? Prídite sa k nám pred tým poradiť. Spolupracujeme s účtovnou kanceláriou ESO, ktorá je na trhu od roku 1993 a má bohaté skúsenosti so spracovaním jednoduchého alebo podvojného účtovníctva, spracovaním miezd, vypracovaním daňových priznaní, majú dobré vzťahy so všetkými štátnymi inštitúciami a všetko riešia za Vás. Podnikanie online je trochu iné ako v reálnom svete, preto je potrebné si dôkladne premyslieť stratégiu akou začnete budovať svoju firmu na internete. Máme skúsenosti s rôznymi oblasťami podnikania na internete. Každé podnikanie je iné a my si to dobre uvedomujeme a preto pristupujeme ku každému individuálne a snažíme sa vymyslieť čo najlepšiu online marketingovú stratégiu, ktorá Vašej novej stránke prinesie čo najviac zákazníkov. Prídite sa k nám poradiť a my Vám následne vypracujeme cenovú ponuku.

prejsť na článok

Posledný mesiac v roku 2022

Začiatkom decembra sme sl vnostne uviedli do života nov publik ciu LEVICE A OKOLIE - KEDYSI A DNES. Kniha o hist rii a s časnosti miest a obc levick ho okresu je prvou z novej ed cie vydavateľstva CBS. V knihe n jdete fotografie z minulosti v porovnan

prejsť na článok

Je v roku 2022 výhodnejšia živnosť alebo s.r.o.?

Porovnávanie založenia živnosti a s.r.o. Živnosť – všeobecne platí, že založenie živnosti je administratívne jednoduchšie než založenie s.r.o. Živnostenské oprávnenie udeľuje okresný úrad, odbor živnostenského podnikania, v mieste podľa bydliska živnostní

prejsť na článok

Hello world!

Welcome to aThemes Demo Sites. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! Príspevok Hello world! je zobrazený ako prvý na Hydros Levice.

prejsť na článok

Akreditácia

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR. The post Akreditácia first appeared on Kurz účtovníctva - Levice.

prejsť na článok

How it all began

Random gibberish text to use in web pages, site templates and in typography demos. Get rid of Lorem Ipsum forever. A tool for web designers who want to save time. Príspevok How it all began je zobrazený ako prvý na Hydros Levice.

prejsť na článok