Zakladatelia KDH sa nemohli prizerať. Tvrdá kritika súčasných predstaviteľov hnutia a odporúčanie pre kresťanských voličov.

Zakladatelia KDH vyzývajú nepodporiť voľbu Ivana Korčoka za prezidenta SR. Uviedli to v spoločnom vyhlásení. Súčasných predstaviteľov hnutia kritizujú za spoluprácu s “progresivistami” a tiež za to, že nepostavili vlastného kresťanského prezidentského kandidáta. The post Zakladatelia KDH sa nemohli prizerať. Tvrdá kritika súčasných predstaviteľov hnutia a odporúčanie pre kresťanských voličov. appeared first on Slobodný vysielač.

prejsť na článok

Zásadný obrat Igora Matoviča pri registrovaných partnerstvách

Všetci si ešte pamätáme na tlačovky a blogy Igora Matoviča namierené na „pomoc KDH“, v ktorých hovoril o zrade kresťanských voličov, o červenom koberci pre registrované partnerstvá, ktorý mal údajne Alojz Hlina a KDH prestierať. Tieto tlačovky sa týkali n

prejsť na článok

Funkcionári a členovia hnutia Republika si uctili pamiatku SNP

Hnutie REPUBLIKA vníma SNP ako významný okamih a súčasť našej histórie. Sme presvedčení, že pohnútky väčšiny povstalcov boli úprimné a ich odhodlanie ísť bojovať za slobodu si zasluhuje spomienku a historickú úctu. Nestotožňujeme sa však s politizáciou

prejsť na článok

Bodré správy Moral&Banal 5.3.2023

Politici bez voličov pracovali na diskreditácii slova spájanie.  Lnegvarský neodchádza, ale odišiel. Zdravotníctvu retro pristane. Z Igora Matoviča s Michalom Šípošom sa stali youtuberi.

prejsť na článok

Buchenwald varuje - Kolektív autorov

Kniha dokumentů, vzpomínek a svědectví koncentračního tábora... v češtine, bez obalu, tvrdá väzba, 700 strán

prejsť na článok