Záhrada s wellness a altánkom, Malá Ida

Menšia záhrada s dôrazom na úžitkovú plochu. Wellness, oddychová zóna a stravovacia časť spolu s pestrým záhonom tvoria optimálny kontrast. Záhrada je špecifická na mieru vyrobenými betonovými prvkami pracovný a jedálenský stôl, lavička a sprchová zástena. Ozdobou záhrady sú zelené strechy ako na saune, tak aj na záhradnom domčeku. The post Záhrada s wellness a altánkom, Malá Ida appeared first on maladesign.sk.

prejsť na článok

Wellness Penzion Rosnička

Wellness Penzión Rosnička Kraľovany vás zve na nezapomenutelnou dovolenou do Kraľovan, malebné vísky u řeky Váh na severu Slovenska. Hned za obcí začíná území národního parku Malá Fatra, okolí nabízí bohaté příležitosti k trávení volného času

prejsť na článok

Wellness hotel Beethoven

Wellness hotel Beethoven Chomutov - Wellness hotel Beethoven nabízí exkluzivní nocleh v severočeském Chomutově, jen pár minut chůze od centra města, zámku a Kamencového jezera.

prejsť na článok

Wellness Hotel BAHENEC

Horský Wellness Hotel BAHENEC naleznete na krásném místě uprostřed přírody, nedaleko Jablunkova. Ve wellness centru naleznete nejen klid a odpočinek, ale také relaxační bazén, finskou saunu, hydromasáž skleněnými kuličkami i pivní lázně.

prejsť na článok

Penzion Wellness Zoborská

Penzión Wellness Zoborská Dolnozoborská Nitra - Penzión Wellness Zoborská naleznete na klidném místě Zobor, pouhých 800 metrů od historického centra Nitry. Ráno se podává bohatá snídaně formou bufetových stolů v restauraci Česká hospůdka u Slováka

prejsť na článok

Wellness a fitness centrum

Wellness a fitness je už v prevádzke! The post Wellness a fitness centrum first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok