Záchranná sada Aura - Soma

Zo širokej palety flakónov Aura-Soma bola selektovaná záchranná sada flakónov, ktoré sú určené na každodennú starostlivosť o zdravie celej rodiny. Ich výhodou je, že sú dostupné v praktickom 25 ml plastovom balení, ktoré sa ľahko a bez problémov prenáša. Zmysel ich používania je v tom, že sú efektívne na celú radu bežných problémov a zdravotných ťažkostí ako napríklad svalové bolesti, žalúdočné problémy alebo kŕče a popáleniny. Okrem toho pomáhajú v relatívne krátkej dobe navodiť stav energetickej a emocionálnej rovnováhy, ktorá je často kľúčom v procese uzdravenia a regenerácie tela, mysle a ducha.

prejsť na článok

Ako používať flakón Aura - Soma

Aura-Soma ® predstavuje terapeutický systém umožňujúci lepšie sebaspoznanie a sebapochopenie, rozvoj vedomia a vedomé samoliečenie.

prejsť na článok

Aura - Soma dvojica flakónov Aura - Soma, Robin Hood a Maid Marion

Farebný terapeutický systém Aura – Soma má niekoľko dvojíc flakónov, ktoré tvoria „farebné zrkadlo“. Moja obľúbená dvojica je ROBIN HOOD a jeho spoločníčka MAID MARION.

prejsť na článok

AURA-SOMA : Priestorový kondicionér (sprej)

POČKAJ na chvíľu .. Vedel/la si, že OSVIEŽIŤ, vyčistiť a harmonizovať PRIESTOR je úplne jednoduché .. ? Poznáš PRIESTOROVÉ kondicionéry AURA-SOMA ? Sú INŠPIROVANÉ esenciou Pomandrov , Kvintesencií a equilibrií Archanjelov zo systému Aura-Soma.

prejsť na článok

Čo nám do života prinesie purpurová farba vo flakónoch Aura - Soma

Každý z nás má farbu ku ktorej inklinuje. Už pri prvom stretnutí s Aura – Soma mi učarovala purpurová. Je to tajomná, na prvý pohľad tmavá farba. Jej krásu a plnosť odhalíme až vtedy keď ju prinesieme na svetlo. Vtedy odhalí svoju bohatosť a sýtosť.

prejsť na článok

ROSE PINK POMANDER

NOVINKA v systéme AURA-SOMA POMANDRE Aura-Soma pre sebaspoznanie prostredníctvom farieb, sú etanolové výťažky z bylín. Posilňujú, prečisťujú a ochraňujú. Používanie vhodného pomandra vedie k harmonizácií, podpore zdravia a zosilneniu ochrany pred vo

prejsť na článok