Začali sme trénovať

Tešíme sa, že sme sa mohli po dlhej dobe vidieť, porozprávať, zažartovať a hlavne začať spoločne trénovať. Takto sme sa stretli na vonkajšom športovisku v obmedzenom počte v súlade s usmernením Úradu verejného zdravotníctva SR. 

prejsť na článok

Železničné stavby, a.s. Košice

S AKCENTOU CZ sme začali spolupracovať v 7/2015. Oceňujeme hlavne jej flexibilný prístup k našim požiadavkám a taktiež nemalú úsporu nákladov pri platobnom styku so zahraničím.

prejsť na článok

Prvý výjazd tímu mobilného hospicu

Začali sme s Božou pomocou už reálne poskytovať hospicovú starostlivosť aj formou mobilného hospicu.

prejsť na článok

Začali platiť nové pravidlá boja proti podvodom pri cezhraničných platbách

Nové pravidlá transparentnosti, ktoré nadobudnú účinnosť 1. januára, pomôžu členským štátom EÚ tvrdo zakročiť proti podvodom v oblasti dane z pridanej hodnoty (DPH).

prejsť na článok

Začali platiť nové pravidlá o kybernetickej bezpečnosti

Nové nariadenie o kybernetickej bezpečnosti, ktorým sa stanovujú opatrenia na zabezpečenie vysokej úrovne spoločnej kybernetickej bezpečnosti v inštitúciách, orgánoch, úradoch a agentúrach Európskej únie, nadobudlo účinnosť včera 7. januára 2024.

prejsť na článok

Dvere do hospicu - nové a darované

Cez dvere nášho hospicu prejde denne nielen veľa ľudí (personál a príbuzní) ale i mnoho chorých na transportných lôžkach sanitiek a týždenne viac krát i transportné lôžka s telesnými pozostatkami zosnulých pacientov. ... nie čudo, že dvere za vyše 11 roko

prejsť na článok