Z ďalekého východu vezieme 2 víťazstvá!

5. dvojkolo 1. ligy žien sa vďaka výmene poradia zápasov mohlo odohrať v Prešove. Naše ženy si po predchádzajúcom víkende napravili chuť a z výjazdu na ďaleký východ sa vrátili s dvoma víťazstvami! 5. dvojkolo I. ligy žien skupina východ , 13.11.2021 ŠK ELBA Prešov MVK Poltár 1:3 a 0:3 Našu cestu na ďaleký východ sme zvládli aj vďaka našej spolupráci s firmou RUSCONA  Čo bude ďalej? Starším žiačkám oficiálne zrušili 1. časť súťaže v jej presnej polovici. Cieľom riadiacich orgánov je do 19.12.2021 dohrať odložené stretnutia z prvej polovice ( u nás zápasy s  Krupinou a Hnúšťou), no vzhľadom k aktuálnej situácii v našom regióne zatiaľ nemáme určené termíny týchto zápasov. Ženy by mali v sobotu cestovať na svoj dvojzápas do Žiliny. Po tomto zápase by ich mal čakať voľný víkend (nepárny počet tímov v súťaži). Čo bude ďalej je ťažké predpovedať, no pre naše ženy je pozitívom, že by mohli mať odohraný plný počet 12tich stretnutí z prvej polovice súťaže.  Program budúceho víkendu The post Z ďalekého východu vezieme 2 víťazstvá! appeared first on MVK Poltár.

prejsť na článok

11. Týždeň alebo 77.deň: Malé víťazstvá a koniec mojej kávy

Tento týždeň sa mi viac darí ako nedarí. Viac zmierená, menej vystresovaná. Stavy paniky sa striedali s pocitmi šťastia a vďačnosti. Odolala som pokušeniu Muž odišiel do práce, ale ja som bola vnútorne napätá bez nejakého dôvodu. Mala som chuť jesť, preto

prejsť na článok

Šteniatka na obzore

S veľkou radosťou oznamujeme, že v polovici septembra privítame na svet šteniatka z vrhu J. Hrdými rodičmi sú naša Danka (Desiree Heroica Slavica) a Fayer (Vezuvii Fayer), ktorý pochádza až z ďalekého Ruska.

prejsť na článok

Otvorili sme novú predajňu v Košiciach

Sieť značkových predajní HECHT - špecialista na záhradu sa na Slovensku opäť rozrástla. V sobotu 1. 10. 2022 sme otvorili ďalšiu značkovú predajňu v metropole východu - Košiciach.

prejsť na článok

Kvetinové vence

Vence majú v mnohých kultúrach dlhú históriu, ktorá siaha až do starovekých čias. Pôvodne boli vytvárané ako symboly moci, víťazstva, náboženského vyznania alebo ako ochrana pred zlými duchmi. V dnešnej dobe sú vence populárne v rôznych kultúrach po celom

prejsť na článok

Futbal v meste v Košiciach ovládol domáci FC, do finále aj Haniska

Futbal v meste v Košiciach ovládol domáci FC, do finále aj Haniska Aj košický Futbal v meste priniesol množstv

prejsť na článok