Workshop širšieho riadiaceho tímu k spolupráci podnikových riadiacich úrovní

Dňa 8. decembra 2022 sme pripravili a viedli workshop pre širší riadiaci tím spoločnosti Sensus Slovensko, a.s., ktorého sa zúčastnilo 28 členov manažmentu a významných expertných pracovníkov spoločnosti. Workshop bol zameraný na vyjasnenie viacerých prvkov riadenia spoločnosti a na posilnenie úzkej spolupráce riadiacich úrovní spoločnosti. V prvom bode predseda predstavenstva firmy Sensus Slovensko, a.s. vysvetlil ciele workshopu a [] The post Workshop širšieho riadiaceho tímu k spolupráci podnikových riadiacich úrovní appeared first on ibis partner Slovakia.

prejsť na článok

Workshop k ďalším technológiám vlastnej riadiacej práce

Dňa 28. apríla 2022 sme pripravili a viedli tretí workshop pre skupinu vedúcich oddelení s menšou pracovnou skúsenosťou spoločnosti G-TEKT Slovakia, s.r.o. Workshop bol zameraný na rozvoj spôsobilostí členov svojho tímu a tiež na rozpoznávanie a využívani

prejsť na článok

Zákaznický workshop 2018

Umění řídit bezpečně v každém směru 9 – 10. 10. 2018, na Automotodromu v Brně Registrujte se na zákaznický workshop skupiny G2D, který se uskuteční 9. a 10. října v prostorách hotelu GRID na brněnském Automotodromu.

prejsť na článok

Workshop: Akvarel

The post Workshop: Akvarel appeared first on LUSA creativ - Erika Hanová.

prejsť na článok

Aktualizácia č. 3 IROP-PO2-SC211-2018-34

Aktualizácia č. 3 výzvy na ŽoNFP Dňa 10.05.2019 bola na webovej stránke Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ako Riadiaceho orgánu pre IROP zverejnená Aktualizácia č. 3 výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok na pod

prejsť na článok

Workshop: street dance 18.7. 17:00

Čaute kamoši, ak nemáte doma čo robiť tak neváhajte,neseďte doma a príďte si s nami zatancovať a zabaviť sa budeme veľmi rady! The post Workshop: street dance | 18.7. 17:00 appeared first on Garáž klub.

prejsť na článok