Vyučovanie poznajú vás podla lásky: Viera a evanjelium

Stiahnuť: Vyučovanie poznajú vás podla lásky: Viera a evanjelium (373 stiahnutí) The post Vyučovanie poznajú vás podla lásky: Viera a evanjelium appeared first on Podľa lásky.

prejsť na článok

Poznajú vás podľa lásky (Kniha+recenzia)

RECENZIA Autorom novej knihy o evanjelizácii je Filip Mazúr, ktorý v nej rozoberá svoj osobný príbeh a premenu. Premenu z náboženského a tvrdého človeka, ktorý odsudzoval a nemal rád druhých ľudí. Na človeka, ktorý je motivovaný Božou láskou a súcitom

prejsť na článok

Modlitba a evanjelizácia České Budějovice

V tejto kazni sa zameriavame na tému modlitby a evanjelizácie. Hovorím o tom, ako Boh pracuje v našich životoch a prináša svoj dotyk pre nás aby sme vedeli získavať stratené duše. Som presvedčený , že modlitba je kľúčom k tomu, aby sme sa stali nástrojom

prejsť na článok

Evanjelium je Božou mocou 1 časť

Rimanom 1-16:Veď ja sa nehanbím za evanjelium (Kristovo), lebo mocou Božou je ono na záchranu každému veriacemu, najprv Židovi a tiež Grékovi. V ňom sa naozaj zjavuje Božia spravodlivosť z viery pre vieru, ako je napísané: Spravodlivý z viery bude žiť.

prejsť na článok

Projekt Koľko lásky

Projekt "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok"

prejsť na článok

Máj, lásky čas

Tento mesiac nás vždy sprevádza voňavými kvetmi, teplým slnkom a nádychom romantiky. Je to obdobie, kedy príroda ožíva a s ňou aj naše srdcia. Máj je symbolom nových začiatkov, čerstvých možností a vzplanutia lásky.

prejsť na článok