Výrobca kompresorov ORLÍK skonštruoval skrutkový kompresor pre extrémne teploty.

  Bežné skrutkové kompresory pracujú pri teplotách od +5°C do +40°C. Niektoré aplikácie skrutkových kompresorov však vyžadujú teplotné pomery úplne odlišné. Podľa našich požiadaviek a  niektorých koncových zákazníkov skonštruovalo vývojové oddelenie firmy ORLÍK-KOMPRESORY nový typ skrutkového kompresora pod názvom ORL 5,5 C EL. Pri testoch provádzaných EZU Praha si kompresor poradil i s teplotami od -40°C až do +60°C a to vrátane štartu z nulových otáčok !  

prejsť na článok

Nové 15 barové piestové kompresory rady ORLIK ORIGINAL

Výrobca kompresorov ORLIK začal začiatkom roka výrobu nových 15 barových kompresorov v prémiovej rade ORIGINAL.  . Dvojstupňový vysokotlaký kompresor EKA 18/15 prémiové řady ORLIK compressors ORIGINAL vhodný pro průmyslové použití a trvalý provoz v

prejsť na článok

Nová rada kompresorov ORLIK rada EKK

  Výrobca piestových a skrutkových kompresorov ORLIK Česká Třebová tento rok pripravil niekoľko noviniek vo výrobnom programe. Nová rada piestových kompresorov rady Orlik Compressors Original  varianta EKK.

prejsť na článok

Kompresory pre snežné delá

Zo začiatkom lyžiarskej sezóny sa pre prevádzkovateľov lyžiarských stredísk začína príprava na novú sezónu. Investuje sa do nákupu nových zariadení ale aj a samozrejme do údržby. Pre umelé zasnežovanie sa používajú snežné delá. Jedna z najviac namáhaných

prejsť na článok

Nové ceny výrobkov ORLIK

Výrobca ORLIK kompresory od 14.12.2015 upravil ceny: priemyslená rada kompresorov ORLIK ORIGINAL, filtrácia stlačeného vzduchu , pneumatické náradie, náhradné diely na kompresory. Staré ceny bude ATSK rešpektovať pri ponukách až do 15.01.2016.

prejsť na článok

Novinka v E-SHOPE #0719 - ND na kompresory ORLIK JSK75

V ESHOPe : Produkty/ Náhradné diely/ ND kompresory/kompresory ORLIK/ ORLIK JSK 75- pribudli nové náhradné diely na staré typy kompresorov ORLIK Original 1JSK75, 2JSK75, 3JSK75.

prejsť na článok