Vyplatia sa stále tepelné čerpadlá?

Tepelné čerpadlá vám môžu zaistiť stabilne nízke náklady na teplo či teplú vodu v prípade,... The post Vyplatia sa stále tepelné čerpadlá? appeared first on OKdom.sk.

prejsť na článok

Tepelné čerpadlo na vykurovanie domácnosti – výhody a nevýhody

Ak skúmate možnosti vykurovania a chladenia vášho domova a zaujíma vás, ako znížiť účty za energiu, možno bude pre vás zaujímavé vykurovanie tepelným čerpadlom. Tepelné čerpadlá sú osvedčenou a spoľahlivou technológiou, ktorá je schopná zabezpečiť celoroč

prejsť na článok

Na východe je stále búrlivo. Búrkové mračná mieria aj na Záhorie

Od skorých poobedňajších hodín je na východnom Slovensku búrlivo. Búrky majú stále dostatok energie a búrky tak ešte nekončia. 

prejsť na článok

Kamerový systém na dom, čo musí splniť a oplatí sa vám?

Kamerový systém by dnes už mal byť samozrejmosťou. Prečo sa vám jeho obstaranie jednoznačne oplatí? Vyplatia sa kamery na dom? Kamerový systém zvládne ochrániť váš majetok, či už ide o dom, byt, kanceláriu alebo garáž. Samozrejmosťou by mal byť niel

prejsť na článok

Bodré správy Moral&Banal 12. 03. 2023

Dezinformačná vojna OľaNO pokračuje. Juraj Šeliga stále nič. Aj dezoštrácie pokračujú. Jablko sa nebude voziť v limuzíne. Kadyrov našiel spôsob ako nevypadnúť z okna.      MoralBanal nájdete aj na Facebooku, Twitteri a Instagrame.

prejsť na článok

Sny Západu o pokorení Ruska sa rozplývajú: Ekonomika v krajine rastie aj napriek obrovským sankciám

MOSKVA - Masové represívne opatrenia zavedené proti Rusku v dôsledku jeho brutálneho útoku na susednú krajinu stále nespôsobujú Kremľu také škody, ako sa očakávalo.

prejsť na článok