Výkonnostné lezenie a tréning

Chcete sa zlepšiť v lezení a zefektívniť váš tréning? V sezóne 2020 pripravujeme v lezeckej škole climbing.sk nové programy pre výkonnostné lezenie.

prejsť na článok

Zážitkové lezenie na lezeckej stene

Vyskúšaj lezenie na lezeckej stene a zaži trocha adrenalínu. Lezenie na lezeckej stene je príjemným zážitkom vhodným pre každého. Vyžaduje síce trocha fyzickej zdatnosti, ale náročnosť lezenia je vždy prispôsobená Vašim schopnostiam.

prejsť na článok

Zážitkové lezenie na skalách

Vyskúšajte si lezenie na skalách v nádherných skalných oblastiach Liptova v sprievode našich inštruktorov. Zaručený zážitok pre nováčikov, začínajúcich skalolezcov, ale určite aj pre pokročilých športových lezcov.

prejsť na článok

Kondičný tréning v interiéri 1

Ahoj, ak prší, alebo je jednoducho zlé počasie a nechceš ísť von, tak tento tréning je fajn. Pretiahneš si trochu kosti a svaly. Čo a ako budeš cvičiť 4 cvikykaždý cvik robíš 1 minútukeď dokončíš všetky 4 cviky, dáš si 1 minútu pauzu a pôjdeš to

prejsť na článok

Via Ferrata

Chceli by ste si vyskúšať lezenie na zaistených cestách via ferrata a neviete ako na to? Absolvujte kurz lezenia po via ferrata so skúseným lezeckým inštruktorom.

prejsť na článok

Darčekové poukazy

Darujte vašim priateľom a blízkym originálny darček. Zážitkové lezenie na lezeckej stene či na skalách alebo metodický kurz bude určite darčekom, ktorý ocení každý milovník hôr, prírody, športu, či pohybu.

prejsť na článok