Vyberáte prvé náušničky pre malú slečnu? Vsaďte na zlato!

Prvé náušničky sú veľkou udalosťou v živote rodiča a jeho prvého dieťatka. Predtým ako ich vyberiete, prečítajte si naše tipy ako vybrať práve tie najlepšie. A tiež prečo budú zlaté náušnice vždy dobrou voľbou.

prejsť na článok

Kvalitné dámske strieborné šperky. Ako ich spoznať?

Vyberáte Ak strieborný šperk pre ženu, zamerajte sa na kvalitu samotného striebra i jeho povrchovú úpravu. K nej sa najčastejšie používa ródium, čo je kov cennejšie ako striebro i zlato.

prejsť na článok

Pozlátené náušnice - aký tvar zvoliť?

Vyberáte Ak dámske náušnice, pozlátené by mohli byť správnou voľbou. Zlato pristane takmer každej žene a pomerne ľahko sa kombinuje s oblečením a ostatnými šperky. Dámske pozlátené náušnice môžete kúpiť v niekoľkých typoch:

prejsť na článok

Lístkové zlato, NORIS

Lístkové zlato NORIS balené v knížkách. Jedna knížka obsahuje 25ks plátků listového zlata s rozměrem 80 x 80 mm. 12 kusů (knížek) v balení.Větrové zlato, nazývané také podlepené. Používá se zejména v exteriéru, nakolik je jemně přilepená o podložku.Roseno

prejsť na článok

Povrchová vrstva šperku zo striebra 925

Vyberáte Ak šperk zo striebra, zamerajte aj na jeho povrchovú úpravu. Najčastejšie sa stretnete s rhodiovanými striebornými šperkami.

prejsť na článok

Ako nosiť zlato každý deň

Predstava o tom, že zlato ma svoje “zlaté časy” za sebou sa nezakladá na pravde. Môžeme konštatovať, že zlato zostáva najväčším trendom, dokonca sa teší rastúcej obľube v Európe i na celom svete. Karát Tradičná a dávno uznávaná jednotka hmotnosti v mnohýc

prejsť na článok