Výber jazierkových rastlín

Vybudovali ste jazierko, aklimatizovali ste vaše Koi a nastavili ste všetko (filtrácia, čerpadlá, vzduchovanie...), ale jazierko je stále bez akejsi viditeľnej prírody. Našťastie, rastliny sú jednoduchým spôsob, ako pridať trochu zelene do oblasti jazierka! Ale vytvorenie prostredia, v ktorom koi a rastliny v jazierku budú vychádzať môže byť ťažké.

prejsť na článok

Otravy a ďalšie ochorenia

Otrava jazierkových rýb a ich následná identifikácia môže zabrániť ďalším úhynom.

prejsť na článok

Vírusové ochorenia koi

O virózach jazierkových rýb nie je známe veľa presných údajov, pretože sa jedná o vnútrobunkove parazity, ktoré možno pozorovať iba pomocou elektrónového mikroskopu.

prejsť na článok

Funkcia a vplyv kremíku pri pestovaní poľnohospodárskych plodín

Rastliny pre svoj správny rast a vývoj potrebujú prijímať prvky, medzi ktoré nevýlučne patrí aj kremík (Si). Tento prvok je obsiahnutý v pletivách ako základný stavebný kameň a zabezpečuje odolnosť rastlín voči mechanickému alebo inému poškodeniu. Kremík

prejsť na článok

Monogramista T.D VÝBER I.Jančár K.Schottert

Pozývame Vásna samostatatnúvýstavuMonogramista T.D, VÝBER I. Jančár K. Schottert. Táto Príspevok Monogramista T.D VÝBER I.Jančár K.Schottert je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Teplo zadarmo – výber zasklenia okna

Správny výber, veľkosť zasklenia a vhodná orientácia okien na svetové strany dokáže výrazne znížiť potrebu energie na vykurovanie. Prečítajte si návod, ako ušetriť a získať teplo zadarmo. The post Teplo zadarmo – výber zasklenia okna appeared first on emt

prejsť na článok