Voľby 2024: Deň D je tu, volíme si nového prezidenta. Moratórium sa predlžuje o päť minút.

V sobotu sa koná druhé kolo prezidentských volieb. Volebné miestnosti sa otvorili o 7.00 h. Prezidenta si voliči vyberajú na funkčné obdobie 5 rokov. Kandidátmi sú Ivan Korčok a Peter Pellegrini. The post Voľby 2024: Deň D je tu, volíme si nového prezidenta. Moratórium sa predlžuje o päť minút. appeared first on Slobodný vysielač.

prejsť na článok

Voľby 2024: Volebné miestnosti sa zatvorili, očakávajú sa veľmi tesné výsledky. Kandidáti sú už v centrálach.

Volebné miestnosti sa zatvorili. The post Voľby 2024: Volebné miestnosti sa zatvorili, očakávajú sa veľmi tesné výsledky. Kandidáti sú už v centrálach. appeared first on Slobodný vysielač.

prejsť na článok

Rada EÚ predĺžila pozastavenie ciel pre tovar, Ukrajine to pomôže zachovať chod ekonomiky

Rada Európskej únie (EÚ) vo štvrtok schválila nariadenie, ktorým na ďalší rok do júna 2024 predlžuje pozastavenie všetkých ciel, kvót a obchodných ochranných ...

prejsť na článok

Neoficiálnym víťazom druhého kola volieb prezidenta je P. Pellegrini.

Volebná účasť zatiaľ dosahuje 60,19 percenta. The post Neoficiálnym víťazom druhého kola volieb prezidenta je P. Pellegrini. appeared first on Slobodný vysielač.

prejsť na článok

Nežijeme v ľahkej dobe, musíme byť statoční ako ukrajinský ľud, povedal český prezident Miloš Zeman

Český prezident Miloš Zeman v piatok pri príležitosti výročia vojny na Ukrajine opätovne odsúdil ruskú agresiu. Český národ vyzval na statočnosť, ktorú preukazuje ukrajinský ľud a armáda, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe. "Je to rok, čo som v mimoria

prejsť na článok