Video školenie ako podnikať cez web dočasne zadarmo

Pri surfovaní po internete som narazil na video školenie (bezplatné), ktoré robí človek, ktorý ako jeden z prvých sa stal milionárom prostredníctvom predaja cez internet. Dnes sa delí o svoje skúsenosti a v sérii vídeii, ktoré sú dočasne na pozretie zadarmo. Ak vás zaujíma táto tématika, tak si dané vídeo môžete pozrieť tu.

prejsť na článok

Protipožiarne školenie

Protipožiarne školenie sa uskutoční dňa 3.8.2023 o 18:00 v kancelárií. The post Protipožiarne školenie appeared first on Komposesorát Liptovská Lúžna.

prejsť na článok

Kde sú heslá do FTP uložené (Total Commander)

Nový GDPR 2022 + FB CAPI WordPress Plugin = 211,90 €  Kde je uložené heslo do FTP v Total Commander? autor č

prejsť na článok

V čom podnikať? Tipy, ako prebudiť svoju kreativitu

Chceli by ste začať podnikať a neviete v čom? Možno hľadáte nápady na podnikanie z domu, online, na materskej dovolenke alebo na dedine, a neviete si rady. Či je lepšie vyrábať produkty alebo predávať služby, v čom je práve diera na trhu a čo sa najviac o

prejsť na článok

Nákup zadarmo na Wish

Vyplňte jednoduchý kvíz a získajte 2,50 eur kredit na Wish za ktorý si hneď môžete niečo objednať úplne zadarmo! The post Nákup zadarmo na Wish appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok

Dr. Max 2+1 zadarmo

Opäť je tu výhodná ponuka z internetovej lekárne Dr. Max pre objednanie si akýchkoľvek troch produktov Dr.Max (ktoré sú už i tak veľmi výhodné) a tretí (najlacnejší) dostanete zadarmo. Kompletnú ponuku Dr. Max výrobkov si môžete pozrieť tu. The post Dr. M

prejsť na článok