Video prezentácia na veľtrhoch a výstavách.

     Veľmi pútavá forma ako zaujať na veľtrhu je rozšíriť Váš stánok o LCD TV. Najjednoduchšia forma prezentácie je slide-show. Čoraz rozšírenejšou a zaujímavejšou formou prezentácie na veľtrhoch sa stáva video. Správne zvolený scenár video prezentácie Vám umožňuje návštevníka výstavy ľahšie prilákať a udržať vo Vašom firemnom stánku. Naša spoločnosť Vám ponúka návrh scenára a zhotovenie video prezentácie podľa Vašich požiadaviek a s prihliadnutím na špecifikácie segmentu trhu, v ktorom pôsobíte.      Video prezentácia môže mať rôzne formy. Od krátkeho interaktívneho spotu cez jednoduché predstavenia spoločnosti až po podrobné prezentovanie Vami ponúkaných produktov a služieb. Pozoruhodnou formou video prezentácie je aj školiace a inštruktážne video ponúkajúce naozaj o čosi viac. Cítite sa byť serióznou a zabehnutou spoločnosťou na Slovenskom trhu? Ukážte vo video prezentácii návštevníkom Vášho stánku, že sa nemýlite. Použitie video prezentácie na veľtrhoch a výstavách nie je technicky náročné. Jednoduchý transport LCD TV na výstavu a požiadavka 230 V pripojenia na elektrinu priamo na výstave nie je záťažou pri príprave samotného podujatia.      Použiť firemnú video prezentáciu okrem veľtrhov a výstav je možné aj na web-stránkach spoločnosti, multimediálnych firemných DVD nosičoch i počas školení zamestnancov. Príspevok Video prezentácia na veľtrhoch a výstavách. zobrazený najskôr FIREMNÉ VIDEO .:. VIDEO PRODUCTION.

prejsť na článok

Video z prezentácie EQUUS 240 6WDC

Prezentácia najnovšieho modelu EQUUS 240 6WDC. Prezentácia sa uskutočnila 24.6.2022 na mieste Železná Breznica (Zvolen). Prezentácia obsahuje ukážky z ťažby s využitím najnovšieho EQUUS 240 6WDC.

prejsť na článok

Video prezentácia lesného traktora EQUUS 175N Harvester

Jesenná video prezentácia lesného kolesového traktora EQUUS 175N v prevedení Harvester s osadenou harvestrovacou hlavicou SP Maskiner SP561 LF.

prejsť na článok

UB_TN

Lokalita: Trenčín Typ: urbanizmus, medzinárodná súťaž, verejná prezentácia Rok: 04/2014 - súťaž, prezentácia Autori: M.Berežný, K.Boháčová, D.Šubín, / M. Rariga. M. Ráchela, D. Jurkovičová, E. Fabová Príspevok UB_TN je zobrazený ako prvý na www.baar.sk.

prejsť na článok

Prezentácia ORTHO PUZZLE.

The post Prezentácia ORTHO PUZZLE. appeared first on Orthopuzzle.

prejsť na článok