Video návody

Video návody pre vás Snaha zvýšiť podporu našich služieb a kvalitu poskytovaných služieb sme sa rozhodli vytvoriť web stránku venovanej krátkym video návodom. Kedy vznikol nápad vytvoriť video návody? Koncom novembra 2019 nás poprosil klient o vytvorenie videa pre účely úprav svojej web stránky ktorú sme mu vytvorili, tak aby mohol úpravy obsahu stránky robiť sám. Vtedy sme si uvedomili, že to môže byť jednou z našich výhod, ktoré vám radi môžeme odovzdať. Web stránku s videami nájdete tu: Videa.lumas.sk Videá sa budeme snažiť neustále dopĺňať v rámci našich možnosti. K tomu radi prijmeme vaše žiadosti, alebo podnety čo by ste uvítali aby sme vytvorili. Komu sú určené naše video návody? Návody vytvárame prevažne pre našich business klientov, ako aj pre laickú verejnosť. Do budúcna plánujeme určite videá blokovať a budú dostupné iba pre vybraných klientov. Videá sú určené pre „menej technicky zdatných užívateľov“, ktorým sa budeme snažiť jednoduchou rečou a obrazom vysvetliť napr. určité funkcie, tak aby tomu mohli porozumieť. The post Video návody appeared first on lumas.sk.

prejsť na článok

Ako vymeniť čerpadlo, el.motor a vypínač na diamantovej píle?

Praktické video-návody spoločnosti BATTIPAV na výmenu niektorých komponentov diamantových píl. - Výmena čerpadla - Výmena elektrického vypínača - Výmena elektromotora Ďalšie videá výrobca pripravuje a budú postupne dopĺňané.

prejsť na článok

AKO ZÍSKAŤ ZÁKAZNÍKOV POMOCOU VIDEO REKLAMY?

Príbeh, fotografia a text. Facebook a Instagram. Reklama. To všetko tu už bolo Ačo tak video? Dá sa s jeho pomocou tvoriť vzťah sbudúcim zákazníkom? KOMUNIKOVAŤ POMOCOU VIDEA? ÁNO! V platených kampaniach funguje výborne. A čo naviac, Google ho m

prejsť na článok

Intercable Tools | what we make

https://video.wixstatic.com/video/77d9f2_7d8ac6635bb844878ce0aa0a35b9ed01/1080p/mp4/file.mp4

prejsť na článok

Prečo je video marketing kľúčový pre váš online úspech

V dnešnej dobe digitálnej komunikácie a sociálnych médií sa video marketing stáva neoddeliteľnou súčasťou úspešných online marketingových stratégií. S rastúcim počtom používateľov, ktorí denne konzumujú video obsah, je teraz viac než kedykoľvek predtým dô

prejsť na článok

Nech žije video, kráľ internetu!

Pozrite si akékoľvek marketingové predpovede na nadchádzajúci rok a sumáre rokov minulých. Všetky majú spoločné jednu vec – video si ide svoje. A ešte si aj pôjde. Článok Nech žije video, kráľ internetu! sa objavil najskôr na CDS.

prejsť na článok