Video : Book Of Hours bude zbierať knihy, študovať a vytvárať zbierky

Bude to naratívna RPG zasadená do sveta 30-tych rokov skrytých bohov a tajných dejín. Akým typom knihovníka sa rozhodnete byť?

prejsť na článok

Video : Kyberpunková akcia ArcRunner vyšla na PC

Na Steame, EGS a GOGu už nájdete kyberpunkovú akciu ArcRunner, kde spolu s ďalšími hráčmi bojujete proti zlej AI. Musíte prispôsobovať taktiku, vybrať si z niekoľkých herných štýlov a zbierať ničivé zbrane.

prejsť na článok

Adventný punč a zahájenie Verejnej zbierky

Rodinné centrum Ovečka v spolupráci s Pizza-Restaurant Kopia pozýva na Adventný punč počas II. Adventnej nedele od 14:30 do 16:30, 10. decembra 2023. Kúpou punču prostredníctvom príspevku do Verejnej zbierky podporíte chod Rodinného centra OVEČKA

prejsť na článok

Video : Cassette Beasts priviedla svojské kazetové monštrá

V hre budete zbierať príšerky, ktoré môžete použiť počas ťahových bitiek v RPG s otvoreným svetom. Ľubovoľné dve formy príšer skombinujete pomocou systému Cassette Beasts’ Fusion System, aby ste vytvorili jedinečné a nové!

prejsť na článok

Udržateľné balenie v praxi. Ako balí kníhkupectvo Book Therapy?

Zašla som sa pozrieť, ako balí české kníhkupectvo Book Therapy. Základom je udržateľnosť, minimalizmus a zážitok.

prejsť na článok

Promo video k službám virtuálneho sídla

Pripravili sme si pre Vás prezentačné video k službe virtuálneho sídla, ktoré bude použité v kampaniach na youtube. https://www.firmaprefirmy.sk/wp-content/uploads/2019/05/firmaprefirmy2.mp4 The post Promo video k službám virtuálneho sídla appeared firs

prejsť na článok