Video : Akcia Nightmare Reaper dostala dátum vydania na konzolách

Nightmare Reaper je temná retro FPS s looter shooter a roguelite mechanikami, ktorá na konzolách vyjde už 11. mája.

prejsť na článok

Video : Kvark odhaľuje dátum vydania českej FPS v retro štýle

2.jún môžete začať skúmať nebezpečné podzemné zariadenie niekde v Česku. Nabite si zbrane, oblečte si azbestovú bundu a pripravte sa odhaliť všetky záhady, ktoré sa váš nie príliš etický zamestnávateľ snažil ukryť.

prejsť na článok

Video : Ash of Gods: The Way už je na PC a Switchi

Ťahový taktický deckbuilder Ash of Gods: The Way sa už dočkal vydania na PC a Switch. V hre zachránite svoju domovinu pred zničením tým, že si osvojíte pravidlá brutálnej kartovej hry.

prejsť na článok

AKCIA 1+1 → OBJVATE NA VYBRANÉ KÚSKY na Moebelix.sk

Akcia 1+1 tovar zdarma na e-shope Moebelix.sk platí len na vybraný tovar. Využiť akciu The post AKCIA 1+1 → OBJVATE NA VYBRANÉ KÚSKY na Moebelix.sk appeared first on PromoKod.sk.

prejsť na článok

Akcia na august na salóne

Akcia na august pre všetky zákazníčky v našom kaderníckom salóne Dária Exclusive. Pripravili sme si na mesiac august 2022 špeciálnu letnú akciu akciu ku každému farbeniu vlasov dostane klientka cestovné balenie 60ml laku na vlasy Redken Áno len tak ako d

prejsť na článok

Akcia v BEDEUR

#cmsmasters_row_640e83bb5f5ea4_24278122 .cmsmasters_row_outer_parent { padding-top: 0px; } #cmsmasters_row_640e83bb5f5ea4_24278122 .cmsmasters_row_outer_parent { padding-bottom: 50px; } Predajňa Bedeur si pre svojich zákazníkov pripravila

prejsť na článok