Veľký abecedný prehľad certifikátov

Je jednoduché stratiť sa v množstve certifikátov výrobkov na našej stránke. Nasledujúce riadky slúžia ako jednoduchý sprievodca logami certifikátov a ich použitím pre spotrebiteľov.

prejsť na článok

Veľký deň D s Jimom

Svadobný deň je jeden z najdôležitejších dní v tvojom živote. Nezabudni, vďaka Jimovi a jeho radám ani príprava dokonalého looku na veľký deň D nemusí byť stresujúca. 

prejsť na článok

Prehľad štátnych sviatkov v roku 2024

Na dvere nám pomaly klopú Vianoce a to je znakom, že rok 2023 sa chýli ku koncu. Nový rok prináša opäť nové predsavzatia, výzvy, ale aj štátne sviatky. Pozrite si v našom článku, čo prinášajú tohtoročne dni pracovného pokoja. Pri vhodnom plánovaní dovolen

prejsť na článok

Cenník Veľký Biel

cennik_velky_bielStiahnuť Cena za ošetrenie v stomatologickej ambulancii M-clinic, za použitia materiálov i liečiv vysokej kvality, a moderných technológií. Pri výkonoch, kde je časť vyšetrenia preplácaná zdravotnou poisťovňou pacienta, sú ceny uvád

prejsť na článok

Organizačná štruktúra

Prehľad organizačnej štruktúry a orgánov Asociácie dodávateľov liekov a zdravotníckych pomôcok

prejsť na článok

Gél verzus pena na holenie: každému sa hodí niečo iné

Gél alebo pena na holenie? Máš svojho favorita? A vieš, aký je medzi nimi vlastne rozdiel? Prinášame ti krátky prehľad, podľa čoho si vybrať to pravé pre seba.

prejsť na článok