Veľkosti a druhy obálok: Jediný sprievodca, ktorého budete potrebovať

Obrázkový sprievodca všetkými rozmermi a druhmi obálok – C6, DL, C4, B5 ... Prezrite si, čo sa do obálok zmestí a vyberte odteraz vždy tú správnu.

prejsť na článok

Ako vybrať správny rozmer bublinkovej obálky?

Balenie tovaru všetkého druhu. Aj tak by sa dalo zhrnúť, prečo sú bublinkové obálky také obľúbené. Posielať v nich môžete oblečenie aj faktúry vašej účtovníčky. V článku sa dozviete, aké veľkosti bublinkových obálok existujú a čo sa do nich zmestí.

prejsť na článok

AKO VYBRAŤ lepiacu pásku

Nie je páska ako páska. Jednotlivé druhy pások sa od seba dosť líšia. Hlavne v lepidle. Náš sprievodca vás prevedie konkrétnymi rozdielmi.

prejsť na článok

Prečo odteraz spať na hodvábnom vankúši? Sprievodca krásou od Mŕtveho mora

Spánok nepopierateľne skrášľuje. Aby sme boli skutočne svieži a vo svojej špičkovej forme, potrebujeme dostatočne dlhý nočný odpočinok. Najmä preto, že práve v tomto období sa naše bunky regenerujú a sú doplnené hodnotnými živinami.  Pomocou nespočetného

prejsť na článok

Video : V Paleo Pines budete budovať ranč pre dinosaury

Paleo Pines je pripravovaný casual titul, v ktorom si budete budovať vlastný ranč pre rôzne druhy dinosaurov. Hra vyjde už čoskoro na PC a konzoly.

prejsť na článok

Aké poznáme slovné druhy?

Zaujíma vás koľko existuje slovných druhov? V tomto článku si prejdeme aké slovné druhy poznáme v slovenskom jazyku, ako sa jednotlivé slovné druhy členia a aké vlastnosti a funkcie v slovenčine spĺňajú. Poďme teda na to! Aké slovné druhy existujú Podstat

prejsť na článok