Veľká Noc na Liptove 2023

(Liptovský Mikuláš, 30. 3. 2023) – Veľká Noc na Liptove bude bláznivá, chutná, tradičná, ale aj v znamení parádnej lyžovačky. ... The post Veľká Noc na Liptove 2023 appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Štart prázdnin na Liptove bude rozprávkový

(Liptovský Ján, 31. 5. 2023) – Na Liptove sa už šiesty rok po sebe pripravujú na netradičné rozprávkové prázdniny. Zaslúženú ... The post Štart prázdnin na Liptove bude rozprávkový appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Na Liptove si dovolenkári vyberú zľavy sami

(Liptovský Mikuláš, 11. 5. 2023) – Od mája platia na Liptove letné zľavy cez Liptov Region Card. Hitom leta bude ... The post Na Liptove si dovolenkári vyberú zľavy sami appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Lyžovačka na Liptove bude

(Liptovský Mikuláš, 3. 11. 2022) – Omesiac na Liptove otvoria zimnú turistickú sezóny. Domovské stredisko Petry Vlhovej Jasná otvorí svoje ... The post Lyžovačka na Liptove bude appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Na Liptove pribudol pre cyklistov singltrail

(Liptovský Mikuláš, 6. 6. 2023) – NadLiptovským Mikulášom sprístupnili prvý oficiálny singltrail. Nový silngtrail na Háji Nicovô snázvom High flow ... The post Na Liptove pribudol pre cyklistov singltrail appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Letná sezóna na Liptove pripravená

Letná sezóna na Liptove sa blíži a my sa chystáme privítať našich klientov v novej letnej turistickej sezóne. Čo vás na Liptove tento rok čaká? Hory, oddych, zábava, športové a kultúrne vyžitie. Nenechajte si ujsť nádherné prírodné bohatstvo. Výhľady na N

prejsť na článok