Valentínsky skutok lásky

Ahojte Ak toto čítate znamená to, že ste naši skalní a určite sa s vami uvidíme na 9. ročníku Valentínskeho skutku lásky pre druhých. Nebude to Valentín na Valentína, aby ste stihli všetko – prejaviť lásku vášmu srdcu najbližšej osobe, ale aj iným, ktorí tej lásky majú pomenej. Takže v nedeľu, 25. 2. 2024 od 14:00 do 17:30 hodiny, sa bude prešovskou Kalváriou niesť vôňa dobrej kávy spojená s pomocou ľuďom v núdzi. Príďte si s nami užiť chuť tej najlepšej prešovskej kávy z pražiarne @SPOJKA roastery Skalní už vedia o čo pri tejto akcii ide a tým novým vysvetlíme, že ide o zbierka trvanlivých potravín a drogérie pre ľudí v núdzi, ktoré budú umiestnené do „Špajze Podaj ďalej“, výdajne potravín v Charity shope OZ Podaj ďalej na Floriánovej ulici v Prešove. A prečo sa máte trepať až na prešovskú Kalváriu? Lebo odmenou za útrapy výstupu na Kalváriu vám bude fantastický zážitok v spoločnosti skvelých ľudí, ochutnávka najlepšej kávy v Prešove, ten najkrajší výhľad na Prešov a zároveň pomoc tým, ktorí našu pomoc potrebujú. Táto kombináciu musí presvedčiť aj tých najskalnejších gaučosedov. A keďže sa snažíme byť ekologickí a nezaťažovať prírodu zbytočným odpadom, prosíme Vás, ak nezabudnete , prineste si vlastný hrnček na kávu, alebo čaj. TEŠÍME SA NA VÁS!!! A tu je zoznam toho, čomu sa veľmi potešíme TRVANLIVÉ POTRAVINY konzervy (paštéty, pretlak, zelenina v konzerve – mrkva, hrášok, fazuľa, atď), hotové jedlá v konzerve, trvanlivé polievky „do hrnčeka“ aj „do hrnca“, „wifonky“ múka (akákoľvek), krupica, kukuričná krupica cukor, soľ, olej, kečup, horčica, ocot, ryža, fazuľa, šošovica, hrach, cícer (v suchej forme) cestoviny (akékoľvek), mlieko TRVANLIVÉ, mak, koreniny, detské výživy, pudingy, sirupy, ovocné šťavy, med, káva, čaj, umelé mlieka pre kojencov, DROGÉRIA mydlá, zubné kefky a pasty, sprchovacie gély, šampóny – tekuté aj tzv. suché holiace potreby – jednorazové žiletky, peny na holenie krémy na ruky, hrebene, kefy na vlasy dámske vložky, toaletný papier, kuchynské papierové utierky, papierové vreckovky, čistiace prostriedky na riad, podlahy, okná, handry detské mydlá a šampóny, prostriedky na dezinfekciu povrchov prostriedky na dezinfekciu rúk, prášky na pranie, vrecia na smeti, plastové vrecia pevnejšie, hrubšie na uskladnenie a prevoz šatstva, plienky – pre deti, AJ PRE DOSPELÝCH, vlhčené utierky strednej veľkosti (40-60 ks) vlhčený toaletný papier, Ak by ste nemohli v nedeľu prísť a radi by ste prispeli, príďte na kávu priamo do SPOJKA ROASTARY a tam môžete nechať vašu pomoc. Ďakujeme Lebo Valentín je láska a k láske patrí aj súdržnosť a pomoc iným The post Valentínsky skutok lásky appeared first on Podaj Ďalej.

prejsť na článok

14.02. Valentínsky lezecký maratón

LEZENIE NA VALENTÍNA? ÁNO! Zober kohokoľvek s kým sa ti dobre lezie a príďte súťažiťČítaj viac The post 14.02. Valentínsky lezecký maratón appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Valentín v Bojniciach

Bojnice sú mestečko plné romantickej atmosféry , ako stvorené na Valentínsky pobyt. Ubytujte sa u nás na Valentína a užite si romantiku v Bojniciach! Navštívte romantický Bojnický zámok, vychutnajte si romantickú večeru v niektorej z bojnických reštauráci

prejsť na článok

Projekt Koľko lásky

Projekt "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok"

prejsť na článok

Máj, lásky čas

Tento mesiac nás vždy sprevádza voňavými kvetmi, teplým slnkom a nádychom romantiky. Je to obdobie, kedy príroda ožíva a s ňou aj naše srdcia. Máj je symbolom nových začiatkov, čerstvých možností a vzplanutia lásky.

prejsť na článok

Vyučovanie poznajú vás podla lásky: Viera a evanjelium

Stiahnuť: Vyučovanie poznajú vás podla lásky: Viera a evanjelium (373 stiahnutí) The post Vyučovanie poznajú vás podla lásky: Viera a evanjelium appeared first on Podľa lásky.

prejsť na článok