Užite si sex naplno aj s prezervatívom

Slovo „kondóm“ je pre mnohých synonymom k vete, „lízať zmrzlinu cez sklo“. Pri správnom výbere sa môže práve kondóm postarať o intenzívnejšie prežitie sexu. Ako na to? Bude to vyžadovať malú osobnú, „vedeckú“ štúdiu.

prejsť na článok

Štastný nový rok 2019, užite si troch kráľov a trochu srandy nezaškodí

The post Štastný nový rok 2019, užite si troch kráľov a trochu srandy nezaškodí appeared first on Daj mi zvuk.

prejsť na článok

Prebuďte v sebe vnútorné dieťa

Pýtate sa, ako každý deň prežívať naplno, s chuťou a odvahou? Ako keď ste boli malé dieťa, ktoré nepoznalo strach, predsudky a obmedzenia. Je čas opäť toto dieťa v sebe prebudiť a znova žiť naplno.

prejsť na článok

Vlasy, pery aj pleť - bambucké maslo môžete použiť kdekoľvek!

Ide o taký malý zázrak a ak ho máte v kúpeľni, máte vyhrané. Neviete, ako ho naplno využiť? Nezúfajte. Ukážeme vám, aké výhody maslo v dózičke má a kde všade ho môžete naplno využívať.

prejsť na článok

Prírodné šumivé guličky do kúpeľa / RECEPT

Vyrobte si doma šumivé kúpeľové guličky a užite si dokonalé osvieženie a relaxáciu. Stačí jedna šumivá gulička a pár sviečok a môžete si užiť luxusnú starostlivosť a uvoľnenie pre celé telo. Kokosový olej zanechá pokožku jemnú, hebkú a vláčnu a prinesie k

prejsť na článok

Vzrušujte svoje zmysly a objavujte nové hranice

Objavte intenzívne potešenie a vzrušenie s našou širokou ponukou popperov, ktoré vám otvoria dvere k novým zážitkom. Poppery sú vyrobené s ohľadom na vaše potreby a túžby. Ich vzrušujúce účinky zahŕňajú rýchly nárast eufórie, relaxáciu svalov a rozšírenie

prejsť na článok