Uvex a HexArmor vypredávajú rukavice: Získajte prémiovú kvalitu za jedinečné ceny!

Získajte prémiové pracovné rukavice za bezkonkurenčné ceny. Nemecký uvex vypredáva skladové zásoby za fantastické ceny. Niektoré produkty vypredáva aj americký HexArmor.

prejsť na článok

Pracovná obuv Uvex: TOP 5 najlepších modelov

Nemecká pracovná obuv Uvex patrí u nás k veľmi obľúbenej značke. Síce majú v Nemecku silnú konkurenciu v podobe topánok Strauss, no obuv Strauss nie je na úrovni Uvexov a tak skoro ani nebude. Prečo je obuv Uvex tak obľúbená a aké modely patria do TOP 5?

prejsť na článok

Získajte rukavice Cerva výhodnejšie a nakupujte v balíkových zľavách

Pracovné rukavice Cerva patria medzi najpredávanejšie a určite aj najznámejšie. Klasické poctivé pracovné rukavice na rôzne práce môžete získať aj výhodnejšie. Využite nákup celého balenia a získate zľavu od 10% do 15%.

prejsť na článok

Pracovné okuliare aj na šport? S nemeckými okuliarmi Uvex rozhodne áno!

Segmenty športového a pracovného oblečenia sa často prelínajú. Dôkazom sú aj svetové značky, ktoré sú úspešné ako v športovom segmente, tak v pracovnom. Príkladom môže byť Helly Hansen, Puma či Uvex.

prejsť na článok

Pred-objednávka na Uvex 2 Construction: Získajte skvelé členkové topánky ako prvý!

Sme prvý obchod, ktorý sa zameriava výhradne na kvalitné pracovné oblečenie a obuv. A spolu s nemeckým Uvexom sme pre Vás pripravili jeden tip na skutočne dobré topánky.

prejsť na článok

Švédske rukavice Tegera vo výhodnej cene: Zľava 15% na skladové modely

Využité výhodnú ponuku a získajte prémiové rukavice Tegera v zľavnenej cene. Akcia sa vzťahuje iba na skladové modely a trvá do vypredania zásob.

prejsť na článok