Umelkyňa Martina Tarčáková

.. umenie nem žiadne pravidl a vždy si n jde svoje publikum. Martina Tarč kov je maliarka z Oravy, ktor milo prekvapuje z ujem ľud na Slovensku o abstraktn umenie. Po viacer ch zamestnaniach sa rozhodla vr tiť k tvorbe a zahodiť obavy z finančnej nestability, ktor viacer v tomto odvetv pociťuj . Pohľad na jej obraz v s pohlad na du i a vyvol potrebu presk mať ho do detailu, až nakoniec m te chuť sa ho dot kať.

prejsť na článok

Zomrela speváčka Tina Turner

24.5.2023 (SITA.sk) Vo veku 83 rokov zomrela legendárna speváčka Tina Turner. Umelkyňa, ktorá má na konte okrem iných hit Whats Love Got to Do With It, naposledy vydýchla v utorok po dlhej chorobe u nej doma v Küsnachte pri Zürichu. Smutnú správu potvrdi

prejsť na článok

Vláda stiahla nomináciu Martina Klusa na člena Európskeho dvora audítorov

Heger reagoval, že sa má Klus k situácii postaviť čelom a požiadať o stiahnutie kandidatúry

prejsť na článok

Slová_Martina Ližičiara - príhody a skúsenosti dobrovoľníka hospicu

Pozývame Vás začítať sa do blogov dobrovoľníka nášho hospicu - Martina Ližičiara...

prejsť na článok

Novou posilou rádia Europa 2 sa stala známa mladá herečka (FOTO)

Rádio Europa 2 má od 8. januára nové jingle, v ktorých sa objavuje hlas Petry Dubayovej. Jedna zo znýmych mladých herečiek doplnila dlhoročný staničný hlas Europy 2 Martina Madeja.

prejsť na článok

Šimkovičová klame

Súčasná ministerka kultúry Martina Šimkovičová klame. Nie je pravda, že bývalá ministerka kultúry Natália Milanová nechcela pokračovať v projekte Ľudia a hrady, ktorý bol vytvorený práve počas jej ministrovania.

prejsť na článok