Túžite mať krásny vianočný stromček, ktorý vydrží nielen pár dní počas Vianoc, neopadáva a o rok nemusíte vyberať ďalší?

Riešenie Vám ponúka e-shop svetstromcekov.sk, kde nájdete najširší výber umelých vianočných stromčekov, najmodernejšie vianočné osvetlenie TWINKLY a aj umelé vence, s ktorými si ľahko vytvoríte adventné vence na stôl. V e-shope nájdete stromčeky, inšpirované skutočnými drevinami ako borovica, smrek a jedľa. Na výber sú vo verzii FULL 3D, 3D alebo klasické stromčeky a veľkosti od vysokých a širokých až po najmenšie stromčeky. Vianočnú atmosféru bez vianočného osvetlenia si vieme predstaviť len ťažko. Veľmi zaujímavé je inovatívne osvetlenie TWINKLY. Dokáže neuveriteľne rozžiariť nielen vianočný stromček, ale aj exteriér vášho domu. Ak pre vás nie je zaujímavé klasické osvetlenie, toto je pre vás tou správnou voľbou. Ide o najmodernejšie osvetlenie na trhu, ktoré zaujme najmä svojim dizajnom. Toto štýlové osvetlenie je ovládané pomocou aplikácie v smartfóne. Stačí rozložiť svetielka na vianočný stromček, spárovať s telefónom , naskenovať LED svetielka a naskytne sa nekonečné množstvo farebných variácii. Vybrať si môžete z predvolených módov nadstavenými výrobcom alebo použiť vlastnú kreativitu a vytvoriť si vlastné efekty. Okrem menenia farieb, je možnosť nadstaviť typ blikania. Takže môžete prepínať medzi decentným svietením, pomalým blikaním alebo rýchlym preblikovaním svetielok. Súčasťou je aj časovač, kde si môžete nadstaviť automatické zapnutie a vypnutie osvetlenia. V ponuke sú rôzne dĺžky s odlišným počtom svetielok a teda ozdobíte si stromček akejkoľvek výšky. Zaujímavosťou je aj to, že osvetlenia sa dajú spárovať medzi sebou. A to nielen vnútorné ale aj vonkajšie. Adventné vence na stôl Adventné vence zdobia predvianočné domácnosti a sú hlavným symbolom adventu. Spravidla sú na ňom umiestnené štyri sviece, ktorých farbu môžete zladiť s farbou vianočnej výzdoby. Tie symbolizujú 4 nedele a slúžia na tzv. odrátavanie dní do očakávaných Vianoc. Tradičným tvarom adventného venca je kruh, na ktorý značí nekonečno. E-shop ponúka niekoľko typov umelých vencov, ktoré Vám poslúžia ako základ na vytvorenie adventného venca. V ponuke sú klasické vence aj hustejšie vence z 3D ihličia, v rôznych farebných prevedeniach bledozelené, tmavozelené a dokonca aj biele a zasnežené.The post Túžite mať krásny vianočný stromček, ktorý vydrží nielen pár dní počas Vianoc, neopadáva a o rok nemusíte vyberať ďalší? first appeared on MENS life.

prejsť na článok

Vianočný stromček v kvetináči je moderným doplnkom vianočnej výzdoby.

Vianočný stromček v kvetináči je skvelou alternatívou tradičného vianočného stromčeka alebo sa dá použiť ako doplnok vianočnej výzdoby. Známy a obľúbený je v rôznych krajinách, kde sa dá nájsť v rozličných prekladoch. V Rumunsku sa nazýva brad in ghiveci

prejsť na článok

Otváracie hodiny počas Vianoc

Príspevok Otváracie hodiny počas Vianoc zobrazený najskôr Lezecká stena K2 - Bratislava.

prejsť na článok

OZNAM dovolenka počas Vianoc

V dňoch 23. 12. 2022 – 6. 1. 2023 bude Bytové družstvo zatvorené z dôvodu čerpania celozávodnej dovolenky. Príspevok OZNAM dovolenka počas Vianoc sa najskôr objavil na stránke Bytové družstvo Trnava.

prejsť na článok

Ako vyberať dizajnéra?

Ako vyberať dizajnéra? Ponuka interiérových štúdií, ateliérov či samostatných dizajnérov je habadej, ktorý z nich je však ten správny? Paradoxne až na konci diela, alebo až počas užívania spoznáte, či bol Váš dizajnér správnou voľbou. Nejako však začať tr

prejsť na článok

Vianočný škriatok

Potešme a obdarujme spolu tých, ktorí to majú ťažšie. V tento predvianočný čas sme sa rozhodli, že sa z nás stanú vianoční škriatkovia. Oslovili sme [...] Viac ... The post Vianočný škriatok appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok